Sari la conținut

Pareri despre fondul de ten Max Factor Facefinity All Day Primer

  Tehnologia care sta la baza lui Max Factor Facefinity All Day Primer

  Dacă sunteți în căutarea primerilor care să rămână intacti mai mult și să nu strice evenimentele, luați în considerare acest model de la renumitul brand Max Factor.

  Acest produs nu poate fi înțeles fără a face referire la tehnologia Flexi Hold cu care este echipat. Se asigură că aspectul este perfect pentru până la 12 ore. Asta înseamnă că puteți merge la o nuntă, la o petrecere sau o cină specială și nu trebuie să vă faceți griji pentru machiajul dvs. Prin aplicarea acestei fundații, vă puteți bucura de o acoperire mată și omogenă a cărei meserie este să vă faceți machiajul să pară că tocmai ați părăsit un salon de înfrumusețare.

  O altă caracteristică care face din acest model cel mai bun fundament de pe piață este faptul că este alcătuit din micro-corectoare care absorb excesul de ulei de pe piele. Dar nu numai asta, pentru că, de asemenea, se străduiesc să reducă transpirația la un minim de exprimare.

  Max Factor Facefinitymake up 3 in 1

  Protectie SPF

  Când vine vorba de identificarea primerului ideal, de obicei dorim cel mai complet model disponibil pe piață. De exemplu, una dintre calitățile pe care le solicităm de la aceste produse cosmetice este aceea că oferă protecție solară, aspect pe care uitam deseori, dar care nu ar trebui să lipsească.

  Dacă întrebi această funcție despre acest prim factor Max, ai noroc pentru că are un factor de protecție solară. În special, are un factor de protecție solară de 20, mai mult decât suficient pentru a-ți izola pielea facială de razele solare dăunătoare.

  Citeste si:  Parerea noastra despre baza pentru machiaj NYX Professional Makeup Studio Perfect Primer

  Știți deja că expunerea la soare este cauza îmbătrânirii premature a pielii și a altor inconveniente, cum ar fi ridurile sau petele. Deoarece acest produs conține SPF20, veți menține toate aceste probleme la un pas. De asemenea, nu este necesar să aplicați o loțiune suplimentară, deoarece aceasta este destul de completă.

  Nu putem trece cu vederea ambalajul acestui cosmetic și în special dispozitivul de dozare. Printre opiniile primelor, se pot identifica câteva comentarii pozitive care indică faptul că este foarte ușor de utilizat.

  Se livrează într-o sticlă de 30 ml, mai mult decât suficient timp de câteva luni. Sticla este transparentă, deși are detalii în auriu și negru. Pentru a scoate produsul, pur și simplu apăsați ușor distribuitorul. Textura este foarte cremoasă, așa că puteți pune o cantitate mică pe spatele mâinii pentru a continua aplicarea.

  Datorită dimensiunii sale compacte, poți chiar să iei acest articol cu ​​tine în excursie. Nu ocupă mult spațiu în geanta de toaletă, așa că îl poți păstra cu restul produselor cosmetice. Datorită distribuitorului, nu îl vei exagera niciodată, deci nu vei pierde un pic. Astfel va dura mai mult.

  Cum utilizam

  În sfârșit, ar trebui evidențiată ușurința în utilizare a acestei prime copii. Acesta este unul dintre cele mai remarcabile avantaje ale acestuia, precum și prețul, pe care mulți utilizatori îl consideră complet corect.

  Pentru a începe să folosiți acest cosmetic, trebuie să știți că primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să răspândiți crema hidratantă pe față. În acest fel, pielea ta este pregătită și hrănită pentru ceea ce urmează. Atunci este timpul să aplici primul. Te poți ajuta cu o perie plată. Pentru un efect optim, nu uitați să îl aplicați pe zona T a feței. Dacă doriți, puteți extinde acest cosmetic cu vârful degetelor. Aceasta este o opțiune perfect valabilă.

  Citeste si:  Recenzie Stellar Limitless Foundation

  Puteți folosi apoi celelalte produse cosmetice pe care le aveți în minte. Trebuie să vă amintiți că acest lucru servește mai întâi ca bază preliminară pentru pregătirea pielii faciale. Fața ta este gata să începi să aplici machiaj.

  Avantajul principal

  Componentele sale includ micro-corectoare, care sunt responsabile pentru reglarea excesului de grăsime la nivelul pielii faciale. De asemenea, conține factorul de protecție solară 20, astfel încât fața dvs. este protejată de radiații.

  Dezavantajul principal

  În funcție de tipul de piele, este posibil să lipsești mai multă umiditate după aplicarea acestui fond de ten.

  Verdict

  Acesta este un cosmetic care este potrivit pentru toate tipurile de piele și este ideal pentru a vă păstra machiajul perfect mai mult timp. Spune adio transpirației și grăsimii de pe față și salută o copertă mată.

  Principalele caracteristici explicate