Sari la conținut

Parerea noastra despre baza pentru machiaj NYX Professional Makeup Studio Perfect Primer

  Dacă sunteți unul dintre cei cu ten gras, probabil căutați produse cosmetice care pot reduce excesul de sebum care arată atât de inestetic pe față. O altă problemă majoră a tenului gras este luciul. Prin urmare, acest model al mărcii Nyx ar putea să vă intereseze, deoarece este recomandat în special pentru pielea grasă.

  Chiar de la început, a precizat că treaba ei era să îndepărteze strălucirea care a făcut pielea să pară rău. În schimb, este un produs care oferă un finisaj frumos, mat, care pregătește pielea pentru machiajul care urmează. În acest fel, aplicația vă oferă posibilitatea de a arăta un ten uniform și aspect matasos.

  De parcă nu ar fi suficient, acest gel cosmetic garantează că textura feței tale arată mai fină, un detaliu care îl face cel mai bun fundament de pe piață și, desigur, mai eficient.

  nyx-professional-makeup-studio-perfect-primer-baza-pentru-machiaj

  Ușor de utilizat

  Chiar și în declarațiile referitoare la acest prim caz, ușurința sa de utilizare nu trece neobservată. Nu degeaba este una dintre cele mai remarcabile proprietăți ale acestui produs. Puteți aplica o cantitate mică din această loțiune direct pe față sau pe unul dintre degete.

  Pentru a-l distribui pe față, aveți două opțiuni. Puteți folosi o perie de machiaj specifică acestui tip de produs, sau o puteți aplica cu vârful degetelor. Întindeți-l bine până când vedeți că tenul arată exact așa cum doriți.

  Pentru cele mai bune rezultate, este recomandat să așteptați câteva minute înainte de a utiliza fondul de ten. Potrivit producătorului, este un primer care poate fi aplicat chiar și după fundația în sine. Depinde de dvs., astfel încât să puteți încerca ambele opțiuni pentru a afla care dintre ele funcționează cel mai bine.

  Citeste si:  Cum să aplici corect fardul în 7 pași simpli

  Formula folosita la crearea produsului

  Când cumpărați primer și alte produse cosmetice, este necesar să se acorde atenție formulării lor. Acolo veți găsi informații despre dacă este sau nu un produs potrivit pentru nevoile dvs.

  Primul lucru care apare cu această fundație este că este o loțiune vegană. Acest lucru înseamnă că nu a fost testat pe animale și, desigur, nu conține ingrediente animale. Dacă ești vegan, atunci acest produs este perfect pentru rutina ta de frumusețe.

  Acest produs fabricat din Taiwan are o formulare bazată pe elemente precum dimeticona, unul dintre cele mai vechi elemente cunoscute în domeniul cosmeticelor. Acesta și alte ingrediente, cum ar fi ciclopentasiloxanul, sunt responsabile pentru formarea unui film protector pe față și îmbunătățesc aspectul și luminozitatea acesteia. Alte ingrediente sunt izododecanul sau fenoxietanolul, acesta din urmă un conservant ca înlocuitor al parabenilor.

  Aspect si ambalaj

  În cele din urmă, se pune problema ambalării acestui produs. Este prezentat într-o sticlă de plastic neagră de 20 ml care conține o duză mică prin care produsul poate fi îndepărtat. Tot ce trebuie să faceți este să întoarceți recipientul și să îl apăsați ușor pe corp pentru a obține suma de care aveți nevoie pentru a începe rutina de frumusețe.

  Acest container este foarte practic și compact, astfel încât să îl poți transporta în permanență cu tine. Deoarece are și capac, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la deversările accidentale.

  În ceea ce privește prețul acestui prim exemplar, acesta este în conformitate cu calitatea sa. Acum ai la dispoziție puțin aliat de 20 ml care te va ajuta să câștigi lupta pentru a scăpa de sclipiciul de pe față. Din moment ce nu veți avea nevoie de mult în fiecare aplicație, acesta este un cosmetic care aduce mai mult decât pare.

  Citeste si:  L'Oreal True Match

  Avantajul principal

  Acest lucru atrage mai întâi atenția prin textura sa de gel, care este deosebit de potrivită pentru pielea grasă. Este, de asemenea, un produs vegan care nu a fost testat pe animale, așa că nu vei avea doar grijă de fața ta, ci și de cei din jurul tău.

  Dezavantajul principal

  Deși producătorul menționează că poate fi folosit înainte sau după machiaj, efectul va fi mult mai satisfăcător dacă se aplică mai întâi pe fondul de ten.

  Verdict

  Un cosmetic care permite utilizatorilor cu piele grasă să respire ușor, deoarece elimină excesul de sebum și strălucire inestetică. Oferă un rezultat mat care răspunde tuturor așteptărilor.