Sari la conținut

L’Oreal True Match

  Astazi revin cu un alt review din seria noastra despre cele mai bune fonduri de ten. Produsul de astazi se numeste L’Oreal True Match si inca de pe acum va pot spune ca m-a cucerit!

  Cu siguranta, multe dintre voi ati auzit si chiar folosit acest fond de ten. Cei de la L’Oreal au lansat acest produs cu ceva timp in urma, insa formula sa a fost imbunatatita de-a lungul anilor. Ultima versiunea, cea pe care am incercat-o si eu, promite sa ofere o aplicare uniforma si care nu va incarca tenul si chiar reuseste! Stiu, majoritatea fondurilor de ten promit asta, insa putine reusesc.

  loreal-paris-true-match-fond-de-ten

  Un alt avantaj al acestui produs il reprezinta gama extrem de variata a nuantelor disponibile. Da, indiferent de ce subton al pielii ai vei gasi fondul de ten potrivit. Da, toate femeile avem o problema cand dorim sa ne cumparam un fond de ten, si anume ca vrem sa fie absolut perfect!

  L’Oreal True Match este disponibil in 10 nuante care acopera nevoile oricarui tip de subton: rece, neutru sau cald.

  Puncte pozitive:

  • Subtonul pielii mele este unul neutru, iar nuanta 4n mi se potriveste manusa!
  • Textura lichida ceea ce face aplicarea acestui fond de ten mult mai usoara. Cel putin eu presonal nu sunt fana fondurilor de ten cu o textura mai groasa.
  • Foarte usor de aplicat si nu se aduna pe fata.
  • Din testele mele, am observat ca rezista lejer 6-7 ore. Tin sa mentionez faptul ca am tenul mixt.
  • L’Oreal True Match ofera un grad de acoperire mediu spre mare.
  Citeste si:  Parerea noastra despre baza pentru machiaj NYX Professional Makeup Studio Perfect Primer

  Puncte negative:

  • Trebuie sa recunosc ca nu imi este usor sa-i gasesc defecte. Un lucru pe care l-am observat este faptul ca isi schimba nuanta dupa o anumita perioada. Insa acest lucru l-am observat la mai toate fondurile de ten.

  Daca sunteti interesate sa cumparati acest fond de ten, el poate fi gasit aici.