Sari la conținut

Despre noi

Despre echipa

Echipa noastra si-a propus sa va ajute in a va imbunatati stilul de viata, fie ca e vorba de slabit, performante sexuale sau alte afectiuni. E important sa considerati faptul ca articolele regasite pe acest site, nu au fost scrise, revizuite sau aprobate de un medic specialitst. Drept urmare, acestea nu trebuie considerate in diagnosticarea, prevenirea sau tratarea unor afectiuni.

Site-ul Fiiinforma.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru orice actiune luata in urma citirii informatiilor de pe site. De asemenea, site-ul www.fiiinforma.ro nu este responsabil pentru modul in care folositi produsele regasite pe site.

Este important sa cititi si urmati instructiunile regasite pe cutia si/sau prospectul produsului inainte de a consuma produsul respectiv. Este indicata consultarea unui medic specialist inainte sa luati vreun produs mentionat pe acest site.

Ce trebuie sa stii

Site-ul Fiiinforma.ro participa in diferite programe de afiliere, insemnand ca este posibil ca pentru unele produse aflate pe acest site, acesta sa primeasca comision pentru produsele cumparate folosind link-urile regasite pe site.

De retinut

Produsele si brandurile regasite pe site-ul Fiiinforma.ro sunt marca inregistrata ale companiilor respective. Informatiile regasite pe acest site nu reprezinta neaparat opiniile Fiiinforma.ro.

Informatiile regasite pe acest site au fost scrise pentru entertainment si nu reprezinta/constituie sfaturi medicale, de aceea trebuie tratate ca atare. Articolele scrise pe acest site nu sunt scrise si nici nu au fost verificate de un medic specializat, iar informatiile regasite pe site-ul Fiiinforma.ro pot fi folosite pe riscul dvs.

Sub nici o forma aceste informatii nu ar trebui privite ca sfaturi medicale sau folosite in scopul prevenirii, diagnosticarii sau tratarii vreunei boli sau afectiuni. Asigurati-va ca cititi prospectul si informatiile regasite pe ambalajul produsului inainte de a-l consuma. Este indicat sa consultati un medic inainte de a lua orice produs mentionat pe site-ul Fiiinforma.ro.