Sari la conținut

Fondul de ten Dior Backstage pentru toate tipurile de ten

    Într-o perioadă în care se urmărește integrarea în toate domeniile societății, brandurile concurează pentru a-și face propunerile mai accesibile, pentru a se adapta cel mai bine fiecărei persoane și pentru a cuceri piața. De această dată, Dior este cel care se bazează pe el cu un proiect ambițios, care este rezumat în linia de machiaj pentru toate pieile.

    dior backstage

    A vorbi despre Dior înseamnă să te gândești la o referință importantă în lumea modei care este pe piață de mai multe decenii și este un brand care a cucerit spații importante cu design-urile sale impunătoare, care sunt în continuare dragurile publicului și astăzi mari personalități.

    Cu îmbrăcămintea specială, încălțămintea, parfumurile, machiajul și o gamă largă de opțiuni în ceea ce privește moda și aspectul fizic, acest brand are un loc printre preferințe și lansează în prezent linii care marchează un punct de reper sau industria revoluționa.

    Cu această ocazie, propunerea lui Dior se concentrează pe includerea și simplitatea care caracterizează un grup social important din această epocă: milenarele. Minimalismul, necomplicatul, cinstitul și chiar fiul sunt câteva dintre idealurile care ies în evidență în acest moment. Brandul propune o linie de machiaj pentru a arăta tuturor că ceea ce este pe catwalk și este, în general, impresionant, poate fi disponibil pentru toată lumea.

    Linia de machiaj Dior Backstage

    Dior Backstage este numele pe care creatorii l-au dat acestui interesant proiect al brandului, care constă într-o linie extinsă de machiaj care se concentrează pe oferirea celui mai înalt nivel de practic pentru cei care arată natural și, în același timp, au un finisaj profesional. vreau sa ai.

    Citeste si:  Cele mai bune fonduri de ten de pe piata

    Ideea liniei este că persoana poate conta pe toate elementele de bază necesare în momentul punerii pe machiaj, dar, în același timp, rezultatul este de primul nivel. În acest fel, niciun element nu lipsește din setul de machiaj al fiecărui utilizator, așa că aveți și instrumente ușor de utilizat în geanta de toaletă, ca și cum ar fi un set de machiaj pentru manechine.

    Dacă aprofundăm ideea care a inspirat această linie, găsim premisa că pasarela este proiectată în prezent ca spectacol, deci tot ceea ce este arătat pe ea are o atingere tehnică perfectă de producție. Cu toate acestea, nimeni nu vede ce se află în spatele unde predomină naturalețea momentului și astfel Peter Philips, responsabil pentru departamentul de creație și imagine al lui Dior, explică că acest set cosmetic este conceput ca un kit de supraviețuire.

    În consecință, cu linia Dior Backstage, este posibil să faceți o muncă de machiaj de oriunde și fără mult timp (așa cum se întâmplă în spatele pasarelelor). De aici și includerea acelor elemente de frumusețe care sunt considerate cele mai importante, dar și cele mai fundamentale. Întrucât acestea sunt elemente esențiale, explică faptul că toată lumea poate avea acces la acestea, motiv pentru care atât moda abordării cât și utilizarea machiajului au fost combinate în acest proiect inovator de către casa de modă.

    O linie incluzivă

    Ideea de a oferi machiaj integrativ pe piață nu este doar un obiectiv orientat sociologic, ci și considerația că toată lumea poate avea acces la marcă sau, cu alte cuvinte, toată lumea își poate îmbunătăți frumusețea și canonul căci asta este infinit.

    Citeste si:  Cum să aplici corect fardul în 7 pași simpli

    În acest sens, cel mai bun exemplu de includere în linia Dior Backstage este în prezent cea mai bună bază de machiaj (aici sunt câteva opțiuni de cumpărare) numită Fundația Face and Body. Este o bază bazată pe tolerabilitate, deci are o formulă universală de tip care poate fi aplicată pe diferite tipuri de piele.

    Pariul merge mult mai departe, însă, deoarece ideea de bază nu este doar că poate fi aplicată fiecărei persoane, ci și că corespunde diferitelor tonuri de piele disponibile. Având în vedere acest lucru, creatorii liniei au dezvoltat un număr de 40 de tonuri în care acest produs poate fi găsit și care îi permite să fie perfect combinat cu aproape orice persoană.

    Utilizarea comercială curentă arată că canonul de înfrumusețare s-a schimbat și că industria a înțeles, de asemenea, că nu cumpărătorii trebuie să se adapteze la oferte, ci dimpotrivă.

    Alte elemente ale liniei Dior Backstage

    Pentru a ne face o idee despre restul liniei, trebuie să menționăm paleta de buze, paleta de ochi, paleta de față strălucitoare, care rezumă opțiunile de lucire faciale, precum și paleta de contur, care este utilizată pentru a regla detaliile și finisarea. În toate aceste grupuri simple de produse cosmetice, culorile neutre au fost îmbinate, ceea ce conferă un efect mai plat prima dată când sunt utilizate și își îmbunătățesc culoarea atunci când procesul de machiaj se repetă. Aceasta înseamnă un nivel ridicat de versatilitate.

    La fel, luminozitatea pe față a reprezentat un alt accent pentru restul liniei, astfel încât fiecare dintre elemente are o formulă esențială pentru a le atinge fără a fi un efect exagerat.

    Citeste si:  Tipuri de fond de ten pe piață - Alege-l pe cel potrivit ție

    Se preconizează că această linie va deveni un alt produs reprezentativ al mărcii, precum și o tendință pentru sezonul în care utilizatorul nu trebuie să fie expert în utilizarea machiajului, cu instrumente practice și aplicare ușoară.