Sari la conținut

Tu stii sa folosesti corect placa de par?

  Este simplu, dar uneori atenția la detalii vă poate împiedica să vă deteriorați părul atunci când îl călcați. Evitarea celor mai frecvente greșeli atunci când utilizați aceste dispozitive poate fi primul pas în a învăța cum să folosiți corect dispozitivul de îndreptare și să profitați din plin de acesta.

  Părul este greu de păstrat în ordine. Indiferent dacă este dezordonat de mișcare, trecerea orelor din zi sau doar pentru că a devenit copleșitor, lupta pentru a menține părul pieptănat este constantă, pentru a evita frustrarea și a obține coafuri perfecte. multe persoane folosesc fierul pentru a face totul mai ușor.

  cum sa folosesti placa de par

  Arată destul de ușor de utilizat și, cu siguranță, îți puteți îndrepta părul activându-l și setând o temperatură, dar există o diferență mare între un rezultat și cel mai bun rezultat posibil. Acesta din urmă se realizează prin găsirea echilibrului perfect între părul controlat, dar sănătos. Există multe greșeli pe care oamenii le fac fără să știe ce rău își fac singuri și pentru a evita acest lucru, este suficient să iei ceva timp să citești, ce să eviți și ce să faci, pentru a obține cât mai mult din placă, fără efecte negative care vă pot dăuna.

  1) Folositi o placa de par mare

  Este adevărat că înregistrările mari sunt mai vizibile. Acestea au tendințe mai atractive și par a fi extrem de profesioniste, dar dacă un panou este într-adevăr mare nu are nicio legătură cu calitatea rezultatului.

  Citeste si:  Ce tehnologie folosesc produsele de indreptat parul Remington?

  Deși aceste tipuri de placi de par sunt potrivite pentru părul lung și voluminos, nu înseamnă că sunt mai bune. În funcție de tipul dvs. de păr, un îndreptător de păr mediu sau mic poate fi ideal pentru dvs.

  Verificați specificațiile și alegeți cea care se potrivește cu adevărat nevoilor dvs.

  2) Udați-vă părul

  Să se întâmple asta. Slăbirea părului și deteriorarea părului din cauza utilizării unui fier plat sunt de obicei cauzate de așteptarea părului să nu se usuce. Petrecerea altor câteva minute nu necesită prea mult timp, dar vă poate preveni deteriorarea părului.

  Chiar dacă este doar un pic umed, așteaptă. Dacă nu, veți observa excesul de aburi și sunetul care arde ceva atunci când fierul vine în contact. Aceasta este cea mai mare dovadă de daune.

  3) Cel mai ieftin sau cel mai scump produs?

  Regula de aur la cumpărături este aceea că cel mai scump produs nu este neapărat cel mai bun. Deci, dacă cumpărați placa de îndreptat părul cu cea mai bună valoare pentru bani, puteți obține aceeași performanță ca cel mai scump dispozitiv.

  4) Nu curățați plăcile

  Reziduri de șampon sau grăsime de păr, chiar șuvițe de păr rămase în urmă. Toate acestea se acumulează pe plăcile de fier și împiedică transferul de căldură, ceea ce îngreunează procesul de călcare. Curățați cel puțin de două ori pe lună pentru a vă păstra fierul în stare bună și pentru a vă proteja părul. Murdăria poate fi îndepărtată prin simpla ștergere cu o cârpă umedă. Plăcile sunt de asemenea umezite cu oțet și bicarbonat pentru a omorî chiar bacteriile care sunt acolo.

  Citeste si:  Cea mai buna placa de creponat parul

  5) Aduceți placa de par la cea mai înaltă temperatură

  Dacă nu doriți ca părul dvs. să se ardă, nu trebuie să vă călcați părul la cea mai înaltă temperatură. Utilizați întotdeauna temperatura potrivită și cu adevărat necesară fără a o depăși. Acest lucru previne slăbirea părului, capetele părului se deschid și căderea părului devine gravă.

  6) Întinde de multe ori

  Mișcarea continuă și presiunea cu care fierul este trecut deasupra aceluiași fir de mai multe ori poate enerva firele de păr, să le slăbească și să le spargă. Nu contează dacă folosiți fierul pentru netezire sau curling.

  Pentru a evita acest lucru, treceți fierul prin secțiuni de păr nu foarte mari și faceți mișcări lungi de la rădăcină, fără a-l atinge la cel puțin jumătate din păr. Folosirea unui fier de titan este recomandată, deoarece se încălzește mai repede, astfel încât sunt necesare mai puține treceri decât un fier ceramic pentru a obține un rezultat mai bun.

  Dacă vă ardeți prea mult părul, daunele pot fi atât de mari încât este posibil să fie nevoie să îl tăiați pentru a-l recupera.

  7) Nu folosiți protecție la temperaturi ridicate

  Înainte de a folosi placa de par, acordați-vă timp pentru a vă îngriji părul. Pe lângă spălarea și hidratarea, așa cum recomandă mulți profesioniști, ar trebui să adăugați procesul de protecție la rutina dumneavoastră.

  Aplicarea protecției termice chiar înainte de începerea procesului de călcare poate minimiza deteriorarea artefactului părului dvs., cum ar fi împiedicând ruperea părului și ruperea părului.

  8) Îndreptați-vă parul cat mai rapid

  Finalizarea coafurii nu este o competiție, așa că ia-ți timpul și liniștește-te în timp ce îți călci părul. Îndreptarea prea rapidă îți poate ondula părul și face să pară slab. Nu luați mai mult de trei secunde pe catenă, dar nici nu treceți prin ea în mai puțin de acel moment.

  Citeste si:  Recenzie placa de par Remington Pearl S9500

  Folosiți fierul cât mai aproape de rădăcină și trageți ușor produsul în jos. Nu folosiți forță excesivă și nu faceți mișcări foarte rapide.

  9) Nu vă spălați în prealabil părul

  Dacă nu lăsați părul curat înainte de călcat, este posibil să aveți probleme la îndreptarea acestuia. Stratul rămas poate face îndreptarea părului mai dificilă și necesită mai multe treceri de fier și o temperatură mai ridicată, care dăunează părului. În plus, după ce ați terminat, veți constata că călcarea părului este aplatizată cu reziduul. Uneori, stratul de murdărie este chiar vizibil. Pentru a preveni acest lucru, spălați-vă bine părul înainte de călcat.

  Acestea sunt cele mai frecvente greșeli pe care oamenii le fac atunci când își fieră părul, dar renunțarea este cu adevărat ușoară. Evitați aceste lucruri și bucurați-vă de o priveliște deosebită.