Sari la conținut

Ce tehnologie folosesc produsele de indreptat parul Remington?

  Părul bine pieptănat atrage întotdeauna ochii celor din jurul nostru. De aceea, suntem interesați să știm totul despre aceste dispozitive care ne pot ajuta să obținem aspectul dorit în mai puțin timp. De asemenea, este fundamental să le obțineți fără a le deteriora fibrele delicate.

  Deși peria este o invenție care și-a luat originea în urmă cu sute de ani, ea s-a schimbat în aparență și s-a dezvoltat pentru a oferi tuturor exact ceea ce are nevoie pentru ca părul să arate bine. De exemplu, au fost confecționate din peri naturali, plastici, subțiri, groși etc. Dar în timpul nostru, când tehnologia joacă un rol în aproape toată munca pe care o facem în fiecare zi, nu trebuie să lipsească o contribuție la acest dispozitiv. De aceea, acum putem cumpăra o perie de netezire în multe magazine. Aparat care folosește o anumită rezistență în interior pentru a-și ridica temperatura, astfel încât această formă să modeleze părul cu o mai mare ușurință.

  remington

  Avantajele periei de îndreptare

  După cum vă puteți imagina, numărul de perii de îndreptare pe care le puteți găsi astăzi pe piață este atât de mare încât poate fi dificil să îl găsiți pe cel mai bun pentru dvs., dar dacă luați în considerare câteva caracteristici, această sarcină poate fi mai ușoară. Mai jos vom vorbi puțin despre principalele avantaje ale acestui produs în general și despre propunerea cunoscutului brand Remington.

  Volum: Spre deosebire de fierul de călcat plat, aceste perii reușesc să modeleze părul, dar cu avantajul că părul tău nu pierde volum. Acest lucru este deosebit de atractiv pentru cei care au părul foarte fin.

  Citeste si:  Cum previi arderea parului cand folosesti placa?

  Aspect natural: Cu siguranță ați observat la prima vedere că cineva și-a pieptănat părul cu un fier de călcat. Ei bine, asta pentru că finisajul este mult mai „rigid” pentru a descrie într-un fel. Cu o perie de netezire, aspectul este mult mai moale în comparație.

  Remington și periile sale rotative

  Acum că știți ceva mai multe despre ce puteți face cu o perie de netezire, probabil sunteți interesat să cumpărați unul dintre aceste dispozitive. Având în vedere acest lucru, putem spune că dacă nu sunteți sigur ce să cumpărați, este întotdeauna o idee bună să aruncați o privire asupra produselor de la branduri cunoscute precum Remington, care caută cea mai bună perie de netezire a Momentan (dacă faceți clic aici veți găsi mai multe produse din care să alegeți) prezentați câteva dispozitive foarte interesante. Vom vorbi despre ele mai întâi făcând referire la pensula „Keratin Protect”, care este poate cea mai completă sugestie a acestora.

  versatilitate

  Această perie de îndreptare a fost dezvoltată de marca Remington ca o soluție versatilă pentru a avea și a obține diferite tipuri de stiluri în părul tău. Mai presus de toate, se caracterizează prin faptul că are două tipuri de perii cu diametre diferite și structuri diferite care te ajută să creezi valuri foarte naturale și moi în păr. De asemenea, adăugați un accesoriu special la set pentru a vă usca părul în timp ce dați volum din rădăcină. La aceste calități este adăugată puterea de 1000 de wați, astfel că acest model vă poate usca părul într-un timp scurt, în timp ce este decorat.

  Citeste si:  Tu stii sa folosesti corect placa de par?

  Coafura care durează

  După cum știm, aerul cald poate fi foarte bun pentru styling, dar atunci când ați terminat cu aspectul pe care îl doriți, acesta trebuie sigilat. Acest lucru poate fi obținut și cu această perie, datorită funcției de aer rece care închide straturile părului pentru a-i conferi moale și pentru a preveni curba acestuia în timpul zilei.

  Pentru a completa funcționalitatea, peria conține un buton pentru schimbarea direcției de la mâner, ceea ce crește confortul atunci când utilizați peria.

  Alte calități ale acestui model sunt acoperirea ceramică, în care s-au adăugat ulei de migdale și keratină pentru a îmbunătăți aspectul sănătos al părului. Dacă vă întrebați despre costuri, acest dispozitiv poate fi achiziționat pentru aproximativ 60 de euro.

  Un alt model de perie de netezire care este foarte popular la utilizatori este Straight Keratin Protect. Pentru a-l descrie, vom spune că este un dispozitiv 2 în 1, deoarece în timp ce îți faci rutina obișnuită de periaj, îți vei îndrepta părul în același timp, oferindu-i un aspect natural, fără a-i compromite structura. Iar procesul durează doar câteva minute.

  Principalul secret al mărcii pentru a obține rezultate bune cu această perie se bazează pe încorporarea perișilor termo-ceramice, dar nu numai asta, deoarece acestea au fost făcute și cu keratină și ulei de migdale. Acest lucru vă va ajuta să încorporați aceste elemente în părul dvs. de fiecare dată când vă periați, rezultând o textură moale și sănătoasă.

  Tehnica ionică

  O altă proprietate foarte importantă a acestei perii este aceea că conține tehnologie antistatică cu ioni. După cum știți, acest lucru eliberează o cantitate semnificativă de ioni negativi în timpul procesului de coafare. Acest lucru afectează rezultatul final al coafurii tale, deoarece reduce frizz și frizz. În acest fel, puteți arăta bine mai mult timp fără a simți inconfortabil că părul dvs. este încărcat cu energie electrică ca alte perii convenționale.

  Citeste si:  Cea mai buna placa de creponat parul

  Controlul temperaturii

  Toată lumea are o structură de păr diferită și, în timp ce unii oameni au nevoie doar de puțină căldură pentru ca părul să pară cel mai bine, alții trebuie să crească căldura pentru a-l în forma. De asemenea, lucrul pe vârfurile părului de lângă scalp nu este același, deoarece această zonă este în mod mai sensibilă, iar căldura excesivă poate provoca arsuri sau slăbirea foliculului.

  Ca răspuns la aceste cerințe legate de temperatură, peria de îndreptare Remington are 3 setări de temperatură care pot atinge maxim 230 ° C. Dacă vă interesează acest model, îl puteți găsi în diferite locuri, costul este de aproximativ 50 de euro.

  Cu această pereche de opțiuni care vă permit să vă modelați părul fără a pierde volum, puteți face părul să pară atractiv fără a cheltui prea mult timp sau efort.