Sari la conținut

Recenzie placa de par Remington Pearl S9500

  Distribuția căldurii

  Pentru ca părul dvs. să obțină îndreptarea pe care o așteptați, nu depinde doar de faptul ca fiecare fir sa fie plasat în placa de indreptat parul și sa alunece ușor. Potrivit experților în coafură, este de asemenea necesar ca temperatura să fie corectă. Nu trebuie să fie atât de fierbinte încât sa dauneze firelor de păr sensibile, dar nu trebuie să fie nici rece încât să nu modeleze părul și timpul coafurii sa dureze prea mult.

  remington-pearl-s9500-placa-de-intins-parul

  Pentru a satisface nevoile de coafare a părului dvs., Remington a construit un model de control digital al temperaturii ușor de utilizat în modelul său Pearl S9500. Pur și simplu apăsați butoanele laterale marcate cu + sau – iar afișajul digital cu cifrele sale iluminate arată clar creșterea sau scăderea temperaturii selectate. În acest fel, puteți selecta căldura potrivită pentru fiecare ocazie și puteți cunoaște procesul până la cele mai mici detalii.

  În plus, trebuie să știți că intervalul de temperatură este destul de larg; începând de la o temperatură scăzută de 150ºC, ceea ce ar putea fi util pentru pieptănarea ușoară a părului fin sau deteriorat, dar puteți, de asemenea, să modelați părul gros și nelegiuit, deoarece temperatura maximă este de 230ºC. Apoi, datorită versatilității sale, putem număra acest model printre cele mai bune îndreptări de păr disponibile în prezent online și putem adăuga că ar putea fi chiar convenabil să îl împărtășim cu alți membri ai familiei, dacă este necesar.

  Manevrabilitate

  O îndreptare rapidă a părului ar putea face diferența între a părăsi casa la timp pentru muncă și a întârzia. Prin urmare, ar putea fi o idee bună să alegeți unul dintre placile de indreptat parul mai lungi disponibile pe piață, deoarece ar putea grăbi procesul.

  Citeste si:  Tu stii sa folosesti corect placa de par?

  În cazul placii de indreptat parul de la Remington, pe care o analizăm aici, puteți aștepta cu nerăbdare o îndreptare rapidă, deoarece are o lungime de 110 mm. În acest fel, puteți edita șuvițe de păr care sunt puțin mai bogate decât ceea ce ar trebui să alegeți pe un model convențional.

  Pe de altă parte, este important de reținut că această parte a placii are o funcție de înclinare, astfel încât să se adapteze ușor la par și să alunece cu ușurință.

  Cu toate acestea, dacă vă întrebați cât timp puteți să folositi aceasta placa odată ce ați ales temperatura, trebuie să știți că este una dintre cele mai rapide de pe piață, deoarece se poate încălzi în doar 10 secunde. În acest fel, ești mai probabil să fii gata în mai puțin timp.

  Practicabilitate și stil

  Una dintre cele mai practice caracteristici pe care le putem menționa despre aceasta placa de par este, în primul rând, faptul că cablul său de 3 metri vă permite să-l utilizați confortabil, indiferent dacă aveți un dop în apropiere.

  Pe de altă parte, având în vedere compatibilitatea sa cu tipul de rețea electrică pe care îl utilizați, trebuie să știți că poate fi foarte util dacă trebuie să circulați frecvent, deoarece are o tensiune universală. Puteți adăuga, de asemenea, ușor de îngrijit obiectele dvs., deoarece vine cu o cutie de depozitare.

  Pentru a ajunge la un alt subiect care nu afectează în mod direct eficacitatea produsului, dar îl face mai atractiv, trebuie să menționăm grija cu care marca a creat un dispozitiv cu o estetică bună. Unul dintre cele mai marcante detalii pe care le putem observa în structura sa este combinația sa cu contrast ridicat de culori negru și alb. Dar, de asemenea, în partea superioară prezintă un detaliu frumos cu motive florale, care oferă sesiunilor tale de coafură o notă de stil și le-ar putea face mai plăcute.

  Citeste si:  Cum previi arderea parului cand folosesti placa?

  Avantajul principal:

  Plăcile sale cu acoperire ceramică și conexiuni reale de matcă pot oferi o utilizare foarte moale și dau strălucire părului. Pe de altă parte, permite controlul temperaturii într-un interval de 150 până la 230ºC pentru a se potrivi nevoilor tipului dvs. de păr, fie fin sau gros.

  Dezavantajul principal:

  Este posibil să nu fie cel mai compact și mai ușor îndrepător, dar datorită lungimii plăcilor sale, v-ar putea ajuta să vă îndreptați părul rapid.

  Dacă sunteți în căutarea unui fier ieftin, dar eficient, consultați acest model Remington, deoarece oferă un produs de înaltă calitate la un preț accesibil.