Sari la conținut

Smokemania Reduceri pana la 60%

  Smokemania este un site de e-commerce deținut de S.C. SMOKE MANIA ONLINE S.R.L. care se ocupă de comercializarea țigărilor electronice, lichidelor și accesoriilor. În articolul de față veți găsi informații despre companie, magazinele smokemania, produsele comercializate de smokemania.ro și comenzi.

  Vezi ultimele reduceri de pe Smokemania.ro

  Despre Smokemania

  smokemania

  Siteul smokemania.ro este deținut de S.C. SMOKE MANIA ONLINE S.R.L. cu showroom în Strada Barbu Văcărescu nr. 13 București. Firma S.C. SMOKE MANIA ONLINE S.R.L. a fost înființată în anul 2014 cu Codul Unic de Înregistrare RO33296493, tipul de activitate fiind comerțul cu amănuntul al bunurilor de ocazie vândute prin magazine. Conform siteului firme.info, firma a înregistrat în anul 2017 o cifră de afaceri de 1,261,167 Lei din care profit 372,016 Lei. smokemania.ro se ocupă cu comercializarea țigărilor electronice, lichide și accesorii.

  Smokemania este partener și distribuitor în România pentru: Liqua, Aramax, ePotion, King’s Dew, The Juice, Hangsen, Efest și Dicodes. Magazinul online este prezent în social media prin intermediul paginii de Facebook – https://www.facebook.com/smokemania.ro/

  Cu toate acestea SMOKEMANIA este marcă înregistrată la nivel european și este proprietate exclusivă a S.C. OVIDANMARC S.R.L.

  Unde gasim magazinele Smokemania?

  Showroomul smokemania se găsește în Strada Barbu Văcărescu nr. 13 București. Cu un total de 6 magazine fizice în București (conform Google maps) și peste 50 de magazine fizice în întreaga țară (conform paginii de Facebook). Smokemania are peste 115 magazine fizice în toată țara. Din păcate, nu există o bază de date cu toate magazinele smokemania din România. Pagina siteului creată special pentru asta fiind nefuncțională.

  Citeste si:  Cele mai bune tigari electronice

  Vezi ultimele reduceri de pe Smokemania.ro

  Produsele comercializate de smokemania.ro

  Siteul smokemania.ro are ca parteneri oficiali aspire, dicodes, efest, hangsen, Joyetech, Liqua, The Juice, Vaporesso, mark bugs, nitecore, smok. Smokemania.ro oferă garanții care atestă autenticitatea produselor iar depozitul smokemania este aprovizonat săptămânal. Principalele categorii de produse comercializate pe site sunt țigări electronice kit-uri, lichide și accesorii.

  Kit-uri țigări electronice

  Kit-urile de țigăti electronice sunt all in one, ceea ce înseamnă că în același pachet vei găsi un kit complet de țigără electronică. Prețurile kit-urilor sunt diverse, potrivite pentru toate bugetele. Ce aduce în plus magazinul online smokemania.ro este încrederea pe care o oferă clienților datorită parteneriatelor cu nume mari din domeniu.

  cele mai bune tigari electronice

  Lichide

  Lichidele pentru țigările electronice trebuie alese cu atenție. Sunt câteva aspecte de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți un lichid: cantitatea de nicotină, compoziția, aroma și producătorul. În ceea ce privește lichidele, Smokemania pune la dispoziție lichide fără nicotine, dar și lichide cu nicotină, precum și baze sau arome de la producători cunoscuți și cu renume.

  cele mai bune lichide tigari electronice

  Accesorii

  Smokemania propune și o gamă de largă de accesorii în care se regăsesc: acumulatori, încărcătoare, atomizoare, rezistențe, recipiente pentru lichide și ale accesorii. Citind recenziile utilizatorilor pentru produsele smokemania, ne dăm seama că magazinul se bucură de popularitate și este apreciat de consumatori.

  Vezi ultimele reduceri de pe Smokemania.ro

  Cum comandam produse de pe Smokemania.ro

  Cum se face o comanda

  Pentru a plasa o comandă pe siteul smokemania.ro trebuie să ai un cont activ și peste 18 ani. Comenzile se pot face și telefonic la numărul de telefon 0727 894 590 (de luni până vineri, 9:00-18:00).

  Citeste si:  Care sunt avantajele și dezavantajele țigărilor electronice?

  Livrare

  Comenzile făcute online sunt livrate prin curier rapid. După plasarea comenzii, aceasta va fi procesată în 72 de ore. După cea  fost preluată de curier, va fi livrată în 72 de ore. Excepție fac zilele de weekend, sărbătorile legale și alte motive obiective (condiții meteo nefavorabile, perioade aglomerate).

  În cazul în care comanda nu a putut fi livrată, coletul va fi returnat la sediul smokemania.ro. Taxa de livrare este 15 lei. Pentru comenzile peste 99 de lei, livrarea este gratuită. Este menționat pe site că nu livrează comenzi prin Poșta Română sau personal.
  Comenzile se pot anula în secțiune Contul meu doar dacă au statusul în așteptare

  Ridicare din showroom

  Comenzile plasate pe siteul smokemania.ro se pot ridica și din showroomul smokemania gratuit în termen de 48 de ore. După 48 de ore comanda este anulată. Este nevoie de prezentarea buletinului la ridicare dacă comanda a fost plătită online.

  Retur

  Returul produselor se face în mai mulți pași:

  • Completarea formularului de retur de pe site;
  • Aprobarea sau respingerea cererii de retur de către smokemania.ro;
  • Descărcarea formularului de retur și expedierea produslui împreună cu acesta (dacă cererea de retur a fost acceptată);
  • Returnarea banilor sau justificarea motivului deciziei de a nu accepta returul.

  Returul se face într-o perioadă de 14 zile.
  Banii sunt returnați în 14 zile de la primirea produselor sau a dovezii că produsele au fost returnate.
  Returul este gratuit.

  Vezi ultimele reduceri de pe Smokemania.ro

  Metode de plata acceptate

  Plata se poate face cash sau cu cardul. Atât în showroom cât și la curier.
  Alte metode de plată sunt:

  • Punctele bonus (fidelizare)
  • Creditul valabil în cont
  • Codul de reducere
  Citeste si:  Cel mai bun lichid pentru tigara electronica

  Esti rasplatit daca esti client fidel

  Smokemania desfășoară un program de fidelizare prin puncte bonus.Punctele bonus se acordă pentru fiecare comandă efectuată și finalizată. 50 de puncte de fidelitate sunt echivalentul a 1 leu.

  Cum se pot obține punctele de fidelitate:

  • Comenzi finalizate (1 leu cheltuit = 1 punct de fidelitate);
  • Cont nou (1000 de puncte);
  • Comentariu sau recenzie la produsele cumpărate (100 de puncte/ comentariul);
  • Like dat paginii smokemania (1 like = 1 punct);
  • Abonarea la newsletter (100 de puncte).

  Punctele acordate au o valabilitate de 180 de zile și nu se acordă comenzilor telefonice.

  Vezi ultimele reduceri de pe Smokemania.ro

  Garanție și service

  Smokemania oferă servicii de garanție și service.

  Garanție

  Garanția oferită de site-ul Smokemania este de 90 de zile pentru baterii și încărcătoare. Atomizoarele, cartușele de rezervă, e-lichidul nu beneficiază de garanție fiind considerate consumabile.

  Sevice

  Termenul de reparare al unui produs defect este de 15 zile (sau maximum 30 de zile lucrătoare) de la data primirii produsului.În cazul în care produsul nu mai poate fi reparat, produsul va fi înlocuit.

  Dacă produsul a fost reparat, va fi trimis înapoi la adresa solicitantului. În cazul în care garanția nu poate fi aplicată din cauza nerespectării termenilor garanției, solicitantul va suporta costurile transportului. Daca intampinati probleme, cei de la Smokemania sunt destul de prietenusi si va vor asista pe durata intregului proces.