Sari la conținut

Cel mai bun lichid pentru tigara electronica

  Gasirea celui mai bun lichid pentru tigara electronica este de o importanta deosebita. Desi un lichid sau e-lichid, asa cum sunt ele cunoscute printre pasionatii de vapat, iti poate alimenta organismul cu nicotina, gustul si calitatea sunt 2 lucruri peste care nu ar trebui sa treci cu vederea. Alegerea unui lichid de calitate este cheia catre un vapat placut. Foarte multe companii ofera o gama larga de produse de unde poti alege, insa acest lucru nu face decat sa ne faca si mai confuzi cand vine vorba de ales.

  Insa, tin sa mentionez ca in ultima faza alegerea aromei depinde strict de gustul tau. Unele persoane prefera gustul autentic de tabac, in timp ce altele prefera o aroma de fructe sau ceva mai exotic. Indiferent de gust, noi iti recomandam Smokemania pentru a fi sigur ca indiferent de alegera facuta, produsul primit va fi unul de calitate. Asadar, iata care sunt cele mai bune si gustoase lichide pentru tigari electronice!

  Top 3 branduri lichid tigari electronice

  01. Lichid Liqua

  lichid tigara electronica liqua

  Liqua ofera o varietate de lichide pentru tigari electronice, inclusiv pentru iubitorii de nicotina.

  02. Lichid Dinner Lady

  E-lichide de o calitate superioara, perfecte pentru cei care prefera aromele mai exotice.

  03. Lichid Naked

  lichid tigara electronica naked

  E-lichidele din gama naked sunt de o calitate premium, oferind o gama variata de arome.

  Ghidul cumpărătorului – tot ce trebuie să știi despre lichidul din țigările electronice

  cele mai bune lichide tigari electroniceÎn ultimii ani, numărul fumătorilor a început să scadă vertiginos. Cu cât sunt mai bine cunoscute efectele nocive ale acestui viciu, cu cât lumea optează să renunțe la micile plăceri ale tutunului clasic. Unii fumători aleg să renunțe la țigările clasice găsite pe piață în favoarea folosirii unei țigări electronice iar alte persoane care încearcă să se lase treptat de fumat optează pentru același lucru. Tigara electronică te poate ajuta încet să renunți la obiceiul de a duce țigara la gura, la aceasta nevoie psihologică pe care fiecare fumător o resimte atunci când e în pauzele la munca, la facultate sau chiar în propriul său apartament.

  Citeste si:  Cele mai bune tigari electronice

  Printre beneficiile optării pentru o țigară electronică se numără faptul că aromele și vaporii acesteia nu conțin numeroasele substanțe nocive, asemenea gudronului, și nici nu dau dependență utilizatorilor deoarece majoritatea nu au nicotină. Astfel, acestea pot deveni o investiție perfectă pentru a susține un viciu inocent și pentru a elimina efectele negative ale fumatului in stil clasic asupra sănătății noastre.

  Daca ai dori să faci această tranziție de la țigările normale la o țigară electronică atunci acest ghid iți va fi de mare ajutor în a determina tipul de arome care ar putea fi potrivite nevoilor tale. Mulți oameni care decid să investească într-o țigară electronică se lovesc de o problemă pe care nu o pot rezolva instant și anume faptul că tipul de lichid pe care și-l cumpără le poate displace. Astfel, prin acest ghid veți putea obține o scurtă dar clară descriere a tipurilor de lichide, a diferențelor dintre ele și a modului prin care ele sunt create.


  Vezi ultimele oferte la e-lichide

  Tipuri de lichide pentru tigari electronice

  Lichidul din glicerina vegetală

  lichid din glicerina vegetalaLa bază, glicerina vegetală este un carbohidtrat care este extras dintr-o serie de plante, de aici și numele substanței. Glicerina vegetală nu este folosită pe piață doar în cadrul lichidelor pentru țigările electronice. Ea este un ingredient inofensiv ce se regăsește și în diferite produse alimentare, în industria farmaceutică și chiar și în unele cosmetice.

  Ce face ca e-lichidele pe bază de glicerina vegetală să iasă în evidență este că atunci cand ele sunt expirate de către utilizator, efectul este cel al unui nor imens de vapori. Acești vapori sunt astfel de puternici deoarece densitatea glicerinei este mult mai mare. Probabil acești vapori sunt cei mai cunoscuți de către cei interesați de țigările electronice deoarece vaparea a devenit populară odată cu creșterea popularității clipurilor pe rețelele de socializare cu fumători făcând diferite mișcări, forme și efecte cu vaporii scoși din țigară, vapori din glicerină vegetală.

  Citeste si:  Care sunt avantajele și dezavantajele țigărilor electronice?

  Gustul acestor vapori este unul dulceag iar aromele pot fi resimțite de către un fumător intens. Numeroase branduri oferă asemenea tipuri de e-lichid pentru țigările electronice. Majoritatea conțin însă și nicotină. Daca nu doriți ca lichidul dumneavoastră VG să aibă nicotină atunci vă sugerăm să fiți foarte atenți înainte de a-l cumpăra și să vă interesați fie online fie la vânzător de substantele care se regăsesc în acest lichid.


  Vezi ultimele oferte la e-lichide

  Ce fel de arome VG poți găsi?

  În general, majoritatea producătorilor încearcă să reproducă aroma lăsată de către tutunul natural astfel că puteți găsi arome de tutun de diferite intensitati. Alte arome populare pe piață sunt și cele de cafea, mentă, lămâie, căpșuni, cireșe și multe alte fructe. Vă rugam să luați în considerare faptul că varietatea aromelor nu se rezumă doar la aceste câteva opțiuni. Doar căutând arome VG cu cafea, spre exemplu, puteți găsi o mulțime de opțiuni care imită fie cafeaua latte, machiatto, frapuccino și multe alte tipuri arhicunoscute. Astfel, puteți fi siguri că ceea ce găsiți să achizitionati va fi pe placul dumneavoastră. Avantajul lichedelor de la țigările electronice e că vă permit o anume varietate în contrast cu țigările normale care vă pot oferi doar câteva arome, în general de menthol sau lime.

  Lichidul cu propilen glicol

  lichid cu propilen glicolPropilen glicolul este o alta substanță folosită de fabricanți în procesul de creare al lichidului pentru țigările electronice. Acesta este un rezultat chimic organic care reiese odată ce are loc reacția dintre oxidul de propilen și apa, în combinația chimică regasindu-se și atomi de carbon, fapt care îi dă această natura organică. Dacă lichidul cu glicerină vegetală se remarca prin numărul enorm de vapori pe care îi poate face, lichidul cu propilen glycol este bine cunoscut pentru faptul că reușește să capteze cel mai bine aromele care se afla în compoziția sa.

  Citeste si:  Smokemania Reduceri pana la 60%

  Asta nu înseamă că lichidul VG nu reușește să păstreze aroma însă poți știi clar dacă fumezi o țigară electronică cu lichid PG sau VG în funcție de cât de bine iți rămâne pe limbă aroma lichidului în cauză. De asemenea, acest lichid nu face la fel de mulți aburi ca opusul său. Daca doriți să aveți un fum mai discret sau să nu îi deranjați pe cei din jur cu el atunci puteți opta pentru propilenul glycol.


  Vezi ultimele oferte la e-lichide

  Nu pot să le am pe ambele?

  Cei care se ocupă de procesarea și distribuirea lichidelor pentru țigările electronice s-au gândit și la faptul că unii consumatori ar prefera să resimtă atât aroma cât să și aibă un fum destul de mare atunci când fumează. Astfel, pe piață puteți găsi lichid cu VG și PG în compoziție, atât cu un anume coeficient de nicotină sau chiar fară. În general, proporția dintre cele 2 este de 30-70% însă cel mai bine e să găsiți un produs care are raportul de cantitate dintre cele două de 50-50%.

  Ce lichid să aleg?

  După aceasta mica discuție vă puteți întreba ce lichid ar trebui să alegeți. Însă acest tip de întrebare își are răspunsul fix în relație cu preferințele dumneavoastră. Diferențele dintre cele două lichide sunt mici la număr astfel încât nu există considerente negative prea mari. Daca știți că țigara dumneavoastră electronică poate fi încărcată atât cu lichid VG cât și cu lichid PG atunci puteți încerca fară nicio problemă arome din ambele game pentru a vedea ceea ce vă place să consumați. În ultima instanță, puteți chiar să mergeți pe lichide care au în compoziție ambele ingrediente. Important este să știți exact ceea ce vă doriți de la țigară și de la lichidul pe care îl veți folosi.