Sari la conținut

Trucuri simple pentru ca produsele cosmetice tale să dureze mai mult

  Adesea aruncăm machiajul nostru preferat, deoarece a fost deteriorat de o lovitură, de decădere în timp sau de abuzul pe care îl facem uneori. Ceea ce nu știm este că, cu câteva trucuri de casă, îi putem restabili rapid viața utilă.

  Fără îndoială, va exista întotdeauna o pudră, fard de obraz, umbră sau ruj care va deveni preferatul nostru, fie că este pentru opacitatea, culoarea, tratamentul suprafeței atunci când este aplicat, beneficii nutritive pentru piele și multe altele. Cu toate acestea, trebuie să fim conștienți că produsele cosmetice pot suferi un accident și pot fi deteriorate, ceea ce ar fi o pierdere destul de dificil de acceptat pentru orice femeie.

  Există, de asemenea, îmbătrânirea prematură pe care o provocăm pe noi înșine, de exemplu prin închiderea slabă a măștii ochilor sau a smalțului dinților, astfel încât aerul să poată pătrunde și conținutul să se usuce. Cu toate acestea, nu ar trebui să vă faceți griji, deoarece există multe trucuri pentru a vă bucura de produsele cosmetice preferate pentru mai mult timp.

  trucuri produse machiaj

  Cum puteți recupera produsele cosmetice deteriorate?

  Refacerea produselor cosmetice în formă bună este o sarcină mai ușoară decât crezi, pentru care ai nevoie doar de puțină ingeniozitate. Iată câteva trucuri de casă care vă vor ajuta.

  Pudră de machiaj crapata

  Este foarte frecvent ca pulberea de machiaj să iasă din mâinile noastre, să cadă pe podea și să se destrame din cauza impactului. Dacă presăm buretele aplicației prea tare pe pulbere, s-ar putea să se rupă.

  Citeste si:  Cum să aplici corect fardul în 7 pași simpli

  Dacă cunoașteți unele dintre aceste cazuri, nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la pierderea produsului. Soluția este foarte simplă, deoarece este suficient să o hidratați aplicând câteva picături de alcool. În acest fel, puteți unifica din nou structura pulberii.

  Puneți-vă mâinile la treabă și turnați pulberea într-un recipient de plastic, pulverizați-l ușor până la capăt și adăugați câteva picături de alcool, care este de asemenea utilizat pentru curățarea rănilor. Desigur, acest ultim ingredient depinde de cantitatea de machiaj pe care doriți să o restabiliți. În acest fel, creați un amestec pe care trebuie să-l unificați și lăsați să se odihnească cel puțin 12 ore.

  Ruj rupt

  Dacă rujul dvs. a avut un accident în timp ce a fost îndepărtat sau o cădere neașteptată, trebuie să știți că acestea sunt alte tipuri de produse cosmetice care se strică ușor, dar, de asemenea, se recuperează rapid și ușor. Deci, dacă se rupe, soluția este să o înmoaie aplicând căldură pentru a obține o legătură uniformă între părți.

  Pentru a efectua reparația, trebuie să încălziți și să aduceți ambele părți ale rujului prin aplicarea presiunii, astfel încât acestea să se integreze corect. Apoi, reîncălziți tija nou asamblată și terminați sarcina modelând-o cu grijă cu degetul.

  Profitați la maxim de machiajul dvs. lichid

  În general, produsele cosmetice cu un corp lichid și cremos precum bazele, ascunzătoarele și luminile sunt comercializate într-o prezentare, a cărui ambalare este din plastic. În plus, sunt echipate cu distribuitoare sau piese cu guri destul de înguste.

  În acest sens, avem tendința de a risipi produsul deoarece, dacă aruncăm ambalajul, lăsăm o cantitate considerabilă de conținut. Pentru a evita această situație și a profita la maximum de acest machiaj, este recomandat să folosiți foarfece și să tăiați zona de jos a recipientului. Apoi îndepărtați cosmeticele cu ajutorul unei spatule mici.

  Citeste si:  Care este cel mai bun iluminator de fata?

  Activați componentele lacului de unghii uscat

  Motivul principal pentru care lacurile de unghii se pot usca este faptul că aerul intră în recipient, deoarece de multe ori nu ajustăm capacul. Lacul de unghii se poate deteriora și din cauza utilizării insuficiente. Cu toate acestea, nu ar trebui să o aruncați. Repararea produsului durează doar câteva minute, cu câteva picături de acetonă turnată, capacul ajustat și agitat puternic.

  Puneți crema înapoi în dermatograf

  Cu utilizarea constantă a creionului nostru kohl, nu este surprinzător că ne simțim puțin uscați atunci când alunecăm peste pleoapă. Dacă aceasta este îngrijorarea dvs. actuală, nu ar trebui să aruncați produsul, deoarece doar o căldură scurtă de cinci secunde îi poate restabili cremosul. Desigur, după încălzire, trebuie să o lași să se raceasca pentru a o folosi, astfel încât pielea ta să nu se rănească.

  Rimel uscat

  Indiferent de rimelul pe care îl cumpărăm, la un moment dat în durata de viață, vom constata că produsul se usucă sau că se formează mici buline. Acest lucru afectează în mod semnificativ eficacitatea finisajului.

  În acest caz, femeile aleg să arunce rimelul și asta este o greșeală gravă, deoarece îl putem restabili cu două trucuri simple. Prima este să scufundați produsul complet închis într-un recipient cu apă caldă pentru o perioadă scurtă de timp. Puteți adăuga, de asemenea, câteva picături de spălare a ochilor și agitați, astfel încât ambele produse să fie amestecate.

  Probleme cu urmele lasate de fondul de ten

  Indiferent dacă este cel mai bun fundament al momentului, acest tip de produse cosmetice aduce întotdeauna complicații alegând culoarea potrivită. Având în vedere acest lucru, dacă ați cumpărat un fond de ten care cu siguranță nu se potrivește cu culoarea pielii dvs., nu trebuie să îl eliminați, deoarece puteți folosi opacitatea fondului de ten cu aceste câteva trucuri.

  Citeste si:  Cel mai bun burete pentru machiaj

  De exemplu, dacă produsul este prea întunecat, trebuie să puneți multă bază într-un recipient mic și să amestecați cu hidratant. În acest fel reduceți pigmentarea și obțineți nuanța dorită. În caz contrar, trebuie să combinați baza de lumină cu una mai închisă pentru a obține o umbră mai înaltă.

  Poate că eyelinerul a încetat să mai vopsească, sau paleta de umbră nu mai are aceeași cremositate și acoperire ca înainte. Dacă da, soluția constă într-un ingredient de bucătărie pe care îl folosești în fiecare zi: sarea, ale cărui proprietăți au capacitatea de a activa componentele acestor produse cosmetice pentru a-și prelungi durata de viață. Ceea ce trebuie să faceți este să pregătiți o soluție salină, iar în cazul dermatografului, trebuie să umeziți vârful cu preparatul, în timp ce la umbră trebuie să aplicați câteva picături pe suprafață și să îl întindeți astfel încât să se ude.