Sari la conținut

Tehnici de machiaj pentru a oferi un aspect marit al ochilor

  Trucurile profesionale de machiaj nu ar trebui să rămână un secret, spune cel puțin fondatorul Huda Beauty, Huda Kattan, care împărtășește cele mai bune tehnici pentru a-ți mări aspectul pe rețelele de socializare și se concentrează întotdeauna asupra ochilor tăi.

  Îmbunătățirea aspectului este unul dintre cele mai comune obiective ale tuturor persoanelor care poartă machiaj. Ochii sunt o parte destul de unică și specială a feței, iar pentru unii oameni sunt zonele care aduc fața vieții. De aceea, mulți oameni își concentrează atenția atunci când aplică machiajul pentru îmbunătățirea acestei zone. În plus, cu atât de multe culori și produse, este una dintre părțile corpului cu mai multe opțiuni de machiaj.

  trucuri machiaj

  Ceea ce caută mulți atunci când se aplică machiaj este efectul că ochii lor sunt mai mari decât sunt cu adevărat, că sunt, de asemenea, percepuți mai bine de la distanță. Totuși, acest lucru nu se întâmplă doar aplicând prima culoare de lumină pe care o obțineți pe față, ci urmând o anumită ordine, folosind anumite produse și învățând tot mai mult.

  Utilizarea produselor cosmetice fără să știi cum să le folosești poate fi dăunătoare pentru tine, deoarece poți obține exact opusul celor pe care le cauți. Din această cauză și pentru a clarifica unele îndoieli pe această temă, Huda Kattan a decis să își dezvăluie secretele prin intermediul rețelelor de socializare, Huda Beauty și să explice cum este mai bine să-ți crești ochii mai mari decât sunt cu adevărat au.

  Personalul tău trebuie să se potrivească cu fundația ta.

  Uitați de ascunzătoare albe sau foarte strălucitoare, deoarece în momentul în care absorb lumina, fac ochii să pară mai mici decât sunt. În loc să vă concentrați asupra corectării denivelărilor asupra acestui produs, aplicați modelul de decantare în nuanțe mai închise, similar cu baza pe care ați folosit-o în procesul de pre-machiaj. Răspândiți concealerul pe pleoapă.

  Citeste si:  Cel mai bun eyeliner - creion dermatograf de pe piata

  Folosiți tonuri de pământ

  Pentru a îmbunătăți aspectul și pentru a împiedica ochii să nu pară prea mici sau slabi, make-up artiști profesioniști precum Hudda recomandă utilizarea tonurilor de pământ, adică. Bej și diverse nuanțe de maro. Acestea se topește mai ușor cu pielea și oferă un strat de continuitate care dă iluzia unei zone cu capac mai mare.

  Conturul pleoapei

  Conturul nu ar trebui să lipsească din niciun tip de machiaj și, în acest caz, umbra pe care o alegeți trebuie să respecte bine și să dea volum spațiului dintre osul sprâncenelor și începutul soclului ochiului. Dacă sunteți în căutarea adâncimii, rețineți că această umbră trebuie să fie mai întunecată decât cel care vă ascunde.

  Combinația de umbre și reflexii de lumină creează un efect de mai mult spațiu și lățime.

  Luminează-ți aspectul

  Culorile foarte întunecate diferă de altele, deoarece absorb multă lumină. Deci, dacă adăugați umbre întunecate, ochii dvs. vor arăta mai mici decât doriți. Huda are sfaturi grozave pentru asta. În loc să strălucească întreaga pleoapă și să o supraîncarce, fixează accente cu nuanțe ușoare sau deschise direct pe capacul fix, sub arcul sprâncenelor și pe zona de cădere a lacrimilor.

  Acest lucru marchează conturul ochiului.

  Folosiți eyeliner

  Pentru acest pas, trebuie să căutați cei mai buni eyeliners din 2020, deoarece pentru a finaliza acest proces aveți nevoie de doi dintre ei: un alb și un negru.

  Negrul poate fi de orice fel, adică. lichid sau în altă consistență, atât timp cât are linii fine. Dacă aplicați un eyeliner gros sau aplicați eyeliner excesiv, ocupă atât de mult spațiu încât dimensiunea ochiului dvs. este redusă.

  Citeste si:  Cele mai bune pensule de machiaj

  Aplicați eyelinerul negru direct peste genele de parcă ar face parte din genele pentru a crea o linie de fals „fals”. Acest lucru creează un efect uimitor care face ca camera să pară mai mare. Începe cu lacrima și sfârșește luând un mic colț.

  Cu dermatograf alb, este mai bine să folosiți un creion pentru mai mult control. Aplicați-l peste linia de plutire și va arăta un spațiu mai deschis ca și cum ochiul dvs. ar fi crescut câțiva milimetri. Pentru un rezultat mai bun, adăugați niște nuanță strălucitoare sub picături.

  Rimel

  Genele lungi sunt salvatorul tău în acest caz. Folosește un rimel bun și îndoaie-ți genele la sfaturi pentru a-ți îmbunătăți aspectul și a face ochii să crească. Există multe măști de genă care se specializează în acest lucru, dar dacă preferi ceva mai rapid, atunci poți cădea pe spate pe genele false.

  Conturul pleoapelor

  Luați o nuanță chiar sub genele inferioare ale ochiului, care este similară cu culoarea care dă volum oaselor sprâncenelor, maro deschis. Desenați o linie sub genele cu o perie de dimensiuni medii. Acest lucru este în contrast cu linia de eyeliner alb și atingerea lucioasă a picăturii.

  Incercați să minimizați cercurile întunecate sub ochi.

  Dacă aveți cercuri întunecate sub ochi, vă faceți iluzia că ochiul a venit cu ceva care îi ia dimensiunea. Sublinierea poate depinde și de cercurile întunecate de sub ochi. Dacă aveți cercuri foarte întunecate sub ochi, acoperiți-le cu creion de mascare.

  Hudda avertizează că acest lucru nu este obligatoriu. Cu toate acestea, dacă doriți să experimentați și să vă oferiți ochilor un efect mai mare, o pereche de lentile de contact fără prescripție medicală vă pot ajuta să faceți irisul dvs. mai mare. Dacă doriți să faceți acest lucru, dar nu doriți să vă schimbați culoarea ochilor, atunci este posibil să găsiți o nuanță similară cu culoarea naturală.

  Citeste si:  Trucuri simple pentru ca produsele cosmetice tale să dureze mai mult

  Totul este o problemă de practică. Prinde-ți lucrurile și mergi la oglindă pentru a vedea rezultatele pentru tine. Probabil veți dori să îi mulțumiți lui Hudda pe rețelele de socializare pentru sfaturile sale minunate.