Sari la conținut

Slabeste folosind uleiul de cocos

  Este probabil să existe multe îndoieli cu privire la faptul că uleiul de nucă de cocos este bun pentru pierderea în greutate sau nu, dar trebuie să știți că acest produs a fost utilizat ca tratament natural de reducere a foamei în ultimii ani, deoarece ajută la creșterea metabolismului și la furnizarea de energie oferă arderea mai rapidă a grăsimilor.

  ulei de cocos

  Conform unui studiu realizat de Facultatea de Nutriție a Universității Federale din Alagoas, Maceió, în Brazilia, uleiul obținut din nucă de cocos este un bun ajutor pentru pierderea în greutate.Acest studiu a fost un studiu clinic randomizat, dublu-orb, care a implicat 40 de femei de vârstă înaintată între 20 și 40 de ani, care au fost împărțiți în două grupuri, fiecare cu 30 ml ulei de cocos sau de soia, pe o perioadă de aproximativ 12 săptămâni. În acest timp, femeile au primit nutriție hipocalorică și au mers 50 de minute pe zi.

  Rezultatele acestor cercetători au arătat că femeile care au luat ulei de cocos pur în timpul celor 12 săptămâni au redus grăsimea din burtă, fără să crească colesterolul sau trigliceridele.

  Proprietățile și avantajele uleiului de cocos

  De asemenea, trebuie să ne amintim că există și alte studii care evidențiază proprietățile uleiului de nucă de cocos și indică faptul că acesta este un produs sănătos foarte benefic, printre care trebuie evidențiate următoarele:

  Citeste si:  TOP 5 cele mai bune pastile de slabit

  Uleiul de nucă de nucă de cocos suplimentar este ideal pentru menținerea unui metabolism sănătos, deoarece este capabil să ia grăsimea corporală drept combustibil, ceea ce duce la pierderea în greutate semnificativă, deoarece este posibil să se ardă grăsimea acumulată ca rezervă. Cu toate acestea, dacă doriți să obțineți rezultate mai eficiente și mai rapide, ar trebui să încercați să urmați o dietă cu carbohidrați minimi.

  Un alt aspect interesant este faptul că uleiul de cocos nu tinde să se oxideze, ceea ce îl face o opțiune excelentă pentru utilizarea ca ulei comestibil. Dacă, pe de altă parte, doriți să slăbiți cu acest ulei, vă recomandăm un aport maxim de 50 de grame, adică. 2 linguri pe zi. Iată 4 trucuri interesante în care poți slăbi cu ulei de nucă de cocos

  Inainte de masa

  La temperatura camerei de 24 ° C aveți un ulei de cocos solidificat, dar pentru a-l mânca trebuie să îl faceți lichid pentru a obține rezultate mai bune la pierderea în greutate. Pentru a face acest lucru, trebuie să amestecați 1 sau 2 linguri de ulei și puneți într-o baie de apă pentru a-l topi. Este indicat să le luați în 20 de minute chiar înainte de masă pentru a vă reduce pofta de mâncare, ceea ce vă va permite să mâncați porții mai mici.

  Beti ulei de nuca de cocos

  Dacă nu ați mâncat niciodată ulei de nucă de cocos, este recomandat să folosiți cel mai bun ulei de cocos pe care îl puteți cumpăra pe piața ecologică. Începeți să luați o linguriță pe zi și să creșteți treptat cantitatea până când veți ajunge la un aport zilnic de 3/5 lingurițe, completând tratamentul cu activitate fizică și o dietă sănătoasă, cu conținut scăzut de carbohidrați și sărac.

  Citeste si:  Black Latte Comentarii si Pareri

  Ulei de nucă de cocos și cafea pentru pierderea în greutate

  Dacă sunteți un iubitor de cafea, puteți combina uleiul cu această băutură delicioasă amestecând cafea preparată, o lingură de ulei de nucă de cocos, o porție de unt, un vârf de sare, bătând-o până creează spumă, făcând 1 cană din acest amestec, cel mai bine. dimineața, cu aproximativ 20 de minute înainte de a mânca. De asemenea, puteți amesteca ulei de cocos pur și scorțișoară pentru a slăbi folosind o ceașcă delicioasă de ceai, adăugați scorțișoară și ulei de cocos și îndulciți infuzia cu miere sau stevia.

  Ulei de nucă de cocos pentru prepararea meselor tale

  De asemenea, puteți înlocui uleiul pe care îl utilizați în mod normal la gătit cu ulei de cocos pur și îl puteți suplimenta cu legume, fibre, carne slabă și fructe, care este perfect pentru însoțirea salatelor sau pentru utilizarea în alte preparate.

  O altă alternativă interesantă este să amestecați 30 ml de oțet de cidru de mere și 15 ml de ulei de nucă de nucă de cocos pentru a îmbunătăți efectele metabolismului accelerat asupra pierderii în greutate. Astfel poți folosi acest amestec pentru a-ți pregăti salatele sau pentru a-ți completa shake-urile proteice.

  Alte recomandări

  Pe de altă parte, este important să adăugăm că rezultatele pe care le puteți obține în urma consumului de ulei de nucă de nucă de cocos depind de metabolismul, sexul, vârsta și istoricul persoanei care a produs excesul de greutate.

  De asemenea, este bine să știți că uleiul de cocos este alcătuit din acizi cu lanț mediu care sunt metabolizați în alte moduri, întrucât merg direct de la tractul digestiv la ficat, unde sunt convertiți în corpuri cetonice pentru un câștig mai rapid de energie. Acest tip de grăsime este recomandat în special pacienților care suferă de epilepsie refractară, deoarece au necesități mari de energie și nu au restricții calorice. Pe de altă parte, este bine să subliniem că uleiul de nucă de cocos este folosit pentru pierderea în greutate, deoarece reduce dorința instinctivă de a mânca. Acționează dând acizilor grași din uleiul de cocos o anumită cantitate de saturație, ceea ce reduce dorința de a mânca, ceea ce duce la un aport mai mic de calorii și un control mai ușor al greutății.

  Citeste si:  Ce beneficii are uleiul de cocos pentru par?

  În ceea ce privește contraindicațiile pentru utilizarea uleiului de nucă de cocos ca produs de slăbire, subliniem că singura contraindicație cunoscută pentru acest produs este că persoana care o consumă poate fi alergică la una dintre componentele cocos, principalul efect al acesteia fiind apariția unei erupții cutanate. sau are dificultăți de respirație.