Cum gasim reduceri pe notino.ro?

Astazi vom discuta despre un site unde putem gasi ultimele reduceri de la notino, fundeal.ro Pe scurt, aici te poti bucura de reducerile gasite de alti utilizatori ai site-ului, si chiar mai mult, poti contribui si tu la randul tau.

Postarea unei astfel de reduceri este destul de simpla, o mare parte a procesului fiind automata, cum ar fi gasirea imaginii si completarea pretului. Momentan, site-ul se afla inca in varianta beta, insemanand ca pot aparea mici erori in anumite instante, insa per total, din experienta mea, nu au fost probleme.

Notino

Cei dintre voi care deveniti activi pe site, veti putea fi rasplatiti cu puncte de loialitate, pe care le puteti transforma in diverse premii. Momentan, le puteti schimba cu vouchere emag, insa pe viitor vor fi adaugate si alte premii.

Mai jos puteti regasi lista cu punctele si actiunile necesare pe care trebuie sa le faceti pentru a le primi. Pe viitor aceste a se pot schimba, drept urmare recomand consultarea site-ului fundeal.ro pentru a afla informatii actuale.

puncte fundeal.ro

Cine sunt cei de la notino.ro?

Magazinul Notino a fost lansat in anul 2009, sub numele de aoro. Acestia sunt specializati in vanzarea de produse cosmetice cum ar fi fonduri de ten, pudre, parfumuri si multe altele. Mai exact, la momentul de fata, notino ofera o gama de peste 60 000 de produse, pentru tot felul de bugete.

Notino gazduieste oferta a peste 1 500 de branduri de lux, acoperand tot felul de produse de ingrijire a tenului, a corpului si parului, dar si machiaje.

Sunt originale produsele de pe notino?

O intrebare des intalnita este daca produsele vandute de acest site sunt autentice. Va asigur ca orice produs vandut atat pe site, cat si in magazinele Notino sunt 100% originale. Acestea pot fi verificate foarte usor folosind codul unic de pe ambalajul fiecarui produs.

Ce este de apreciat este faptul ca notino ofera transport gratuit la orice comanda cu o valoare minima de 250 de ron, iar perioada de retur este mult mai mare fata de alte magazine, 90 de zile. Pentru a putea returna produsul, acesta trebuie sa fie in ambalajul original, iar acesta sa nu fie deteriorat.

Daca sunteti din Bucuresti, puteti colecta personal comanda de la unul din magazinele notino, din Promenada Mall sau Mega Mall.

Pentru orice nelamurire, puteti apela cu incredere la echipa de servicii clienti, folosind chat-ul oline, adresa de e-mail sau nr de tel afisate pe site ul notino.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.