Sari la conținut

De ce trebuie sa inderpartam rimelul inainte de culcare?

  gene false

  Folosirea genelor voluminoase și abundente este o tehnică eficientă pentru a seduce femeile, dar îndepărtarea necorespunzătoare a machiajului ar putea avea consecințe grave asupra ochilor. Conjunctivita, genele înfundate și alte inflamații severe pot fi evitate cu o simplă rutină de curățare pe care trebuie doar să o țintești.

  Contactul ocular cu cineva nu înseamnă doar a vedea adâncimile sufletului tău. Sigur, ochii comunică multe lucruri fără cuvinte, dar modul în care se exprimă, au grijă să ne arate și să ofere informații importante despre tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. Grija pentru ei este esențială pentru a te bucura de aceste două ferestre minunate către lume.

  Cu ajutorul machiajului, poți evidenția tot ceea ce vrei să spui cu ochii, iar femeile știu asta foarte bine. Accentul pus pe forma și culoarea ochilor îi face mai atractivi. Genele joacă aici un rol deosebit de important. Decorarea, prelungirea sau îmbunătățirea acestora este foarte bună. Cu toate acestea, dacă uitați sau nu îndepărtați rimelul corect înainte de a merge la culcare, acest lucru poate duce la consecințe dermatologice și oftalmologice delicate.

  Efecte secundare

  Este foarte ușor de înțeles că în noaptea aceea când întârzieți foarte mult la un eveniment și doriți doar să mergeți direct la culcare și să dormiți. În acest moment vă gândiți și vă spuneți că o noapte fără a înlătura machiajul nu poate face atâta tampenie. Ei bine, dacă vorbești despre piele, ai dreptate. Efectele secundare ale porilor înfundați pe față pentru o noapte nu vor declanșa imediat ridurile sau acneea, dar dacă încetați să o faceți în fiecare zi, îmbătrânirea și deteriorarea pielii dvs. vor fi în curând evidente.

  Citeste si:  Sfaturi practice pentru gene frumoase

  Pe de altă parte, nu poți spune sau să te aștepți în fiecare seară că nu îndepărtezi machiajul ochilor, în special rimel și dermatograf. Dacă vă frecați degetele sau aceeași pernă peste ochi în timp ce dormiți, particule foarte mici vă pot intra în ochi. Rezultatul imediat al trezirii este roșeața semnificativă și o arsură sau constipație a glandelor sebacee, ceea ce duce la umflarea dureroasă și inconfortabilă. Dacă toate acestea se pot întâmpla peste noapte, gândiți-vă la consecințele negative ale neîndeplinirii timp de câțiva ani.

  25 de ani de rimel și genele false

  Australia a șocat lumea cu povestea unei femei în vârstă de 50 de ani care, după ce s-a simțit în imposibilitatea de a suporta sclipici în ochi, a mers la specialist și a suferit în sfârșit o operație care, din păcate, a avut cicatrici pe toată durata pleoapelor și corneea nu putea evita. Care a fost motivul pentru asta? Folosind genele false și machiaj pentru mai mult de 25 de ani, fără o rutină de curățare și extracție adecvată.

  Cosmetologii și dermatologii explică că nu tocmai microparticulele eliberate de elementele chimice ale machiajului vin în contact cu partea interioară sau ciclică a ochiului. De asemenea, toate reziduurile de praf colectate în timpul zilei îl afectează. Mai devreme sau mai târziu, consecințele unei rutine de înfrumusețare în care vă puneți doar machiajul, dar nu vă curățați fața și îndepărtați impuritățile.

  În cazul acestei femei, utilizarea continuă a măștilor de extensie fără o curățare corespunzătoare a avut ca rezultat inflamația severă și gruparea macrofagelor pigmentate, pentru care nu a existat o altă soluție decât chirurgia sensibilă. Conjunctiva ei s-a întărit într-o asemenea măsură încât s-a periat de corneea ei, provocând senzația insuportabilă de nisip și o iritare inconfortabilă. A fost nevoie de oftalmolog 90 de minute pentru a îndepărta aceste buline, împiedicând progresia unei afecțiuni care ar fi putut provoca sechele mai dramatice.

  Citeste si:  Ce efect au genele asupra aspectului fizic?

  Înlăturarea rimelului

  Dacă cu siguranță sunteți una dintre femeile care știu că somnul câștigă și nu puteți face toate măsurile pentru a elimina machiajul noaptea, atunci nu trebuie să existe șervețele sau prosoape sanitare pe pat. Cu tot ce s-a spus, cu toate acestea, trebuie să fiți conștienți că curățarea ochilor în acest fel nu poate deveni de rutină.

  Totuși, să analizăm câteva sfaturi care vă vor ajuta să aveți o tehnică bună pentru îndepărtarea corectă a machiajului ochilor. Primul lucru pe care trebuie să-l aveți în vedere este delicatesa cu care aplicați presiune pentru curățarea genelor. Mișcările propuse merg de la interior la exterior, doar această direcție este menținută pentru a nu constitui ochiul.

  Asigurați-vă că produsul pe care îl alegeți pentru curățarea genelor și ochilor este hipoalergenic. Cele mai recomandate sunt produsele în două faze care au conținutul perfect de apă și ulei și se găsesc în mascara de lungă durată, cum ar fi rezistent la apă, au dovedit. Există unele care oferă vitamine îmbogățitoare pentru a vă hrăni genele în timp ce le curățați.

  De asemenea, este recomandată utilizarea unui tampon de bumbac pentru fiecare ochi. Dacă îl udați ușor, îl puteți împiedica să scame. Îl puteți înmuia în produs și lăsați-l pe genele câteva secunde înainte de a începe să vă îndepărtați machiajul. Gândește-te și la genele tale inferioare. Curățați până observați că bumbacul nu mai este colorat sau rămâne în urmă.

  Gene generoase, frumoase și puternice

  Genele sănătoase vor fi genele frumoase. Nu este vorba să nu o glorificăm cu un machiaj bun de acum încolo, care o va orbi. Ideea este că nu îți lipsește această metodă de îndepărtare a machiajului, mai ales după acest eveniment nocturn în care scânteia din ochii tăi este succesul unui aspect orbitor.

  Citeste si:  Care este cel mai bun rimel?

  Rețineți că genele sănătoase au un impact asupra ochilor sănătoși, fără înroșirea ochilor, nici o inflamație a capacelor, nici o posibilă intensificare a cercurilor întunecate și chiar consecințe alarmante precum cele menționate despre cazul din Australia.

  Așadar, dacă vă întrebați care este cel mai bun rimel pentru a evidenția genele frumoase, ar trebui să vă gândiți și la cum ar fi cel mai bine să le îndepărtați pentru a vă trezi sănătoși, puternici și gata să plece a doua zi.