Sari la conținut

Ce credem despre Chanel Le LifT?

  Chanel-Le-LifT

  Tehnologia de la baza cremei

  În spatele fiecărui tratament facial se află un grup de cercetători profesioniști care se angajează să analizeze pielea, compoziția acesteia și ingredientele care ar putea îmbunătăți aspectul acesteia. Însă în zilele noastre, produsele care aparțin acestei clasificări se confruntă cu noi provocări, deoarece nu numai că încearcă să obțină acest efect doar superficial, ci caută, de asemenea, un echilibru mai bun care să poată fi obținut din structura celulară a pielii. Efectul este mai permanent. Acest lucru este exact ceea ce putem determina cu această cremă, deoarece este rezultatul unor cercetări ample ale brandului Chanel, care ia în considerare și condițiile actuale ale pielii umane.

  Această cremă conține în special ingredientul 3,5-DA, un oligopeptid vegetal despre care se crede că crește elasticitatea pielii, astfel încât ridurile fine îi pot îmbunătăți aspectul. Deoarece activează microcircularea pielii într-un mod natural, dar oferă și o moderare a producției de microARN și, astfel, contracarează efectele genetice ale celulelor pielii, astfel încât, în ciuda compoziției lor, acestea pot ajuta pielea să își îndeplinească mai bine funcțiile. Acest lucru îl face o cremă care, în ciuda faptului că pielea ta are o moștenire, încearcă să-și îmbunătățească aspectul printr-o tehnologie inovatoare.

  Efecte

  Pentru a le considera eficiente, trebuie să analizăm comentariile și opiniile persoanelor care le-au folosit. În acest caz, datorită faptului că este o cremă de față testată dermatologic, se pot da opinii pozitive cu privire la flexibilitatea pe care o poate oferi pielii și cum poate face trăsăturile faciale mai ferme arată mai tânăr și îmbunătățește aspectul liniilor mai adânci.

  Citeste si:  Metode simple și eficiente de a preveni apariția ridurilor

  Dacă vă preocupă textura cremei, trebuie să știți că este descrisă ca o cremă ușoară, proaspătă, cu o textură care îi permite să fie aplicată ușor și să se răspândească pe față, fără să se simtă gras.

  Aplicare

  Pentru a aplica corect această cremă, nu aveți nevoie de accesorii sau echipamente speciale, ceea ce reprezintă un avantaj, iar marca sugerează să fie aplicată prin mișcări rapide și usoare.

  Pe de altă parte, este o cremă versatilă pe care o poți folosi atât ziua cât și noaptea, deci poate fi suplimentul pe care îl cauți pentru a-ți menține pielea bine hidratată în orice moment.

  Ambalajul produsului

  Una dintre calitățile care definesc cel mai bine marca Chanel este grija pe care o oferă produselor sale. Cu un aspect elegant și rafinat; această cremă nu face excepție, deoarece sticla sa neagră cu litere contrastante poartă sigiliul tradițional al mărcii. Pe de altă parte, de această dată ne oferă un recipient cu o cantitate de 50 g de cremă de față, care ar putea fi calificata ca o cantitate suficientă pentru câteva zile de tratament și oferă astfel confort și comoditate, astfel încât să îl puteți păstra în cel mai potrivit loc.

  Pentru a obține rezultate mai bune în îngrijirea zilnică a pielii, puteți suplimenta efectul acestei creme, dacă vă oferă beneficiile așteptate, cu alte produse din linia Chanel Lift, precum crema de contur a ochilor și serul antirid, care sunt compatibile cu această cremă și au aceeași bază tehnologică pentru a menține textura și aspectul sănătos al pielii tale.

  Ce ne place:

  Datorită componentelor dezvoltate exclusiv pentru brand, care sunt menite să contribuie la îmbunătățirea aspectului pielii din structura celulelor sale, aceasta poate fi una dintre cele mai eficiente creme de pe piață. Pe de altă parte, aplicarea sa oferă o atingere moale și plăcută.

  Citeste si:  Care este cea mai buna crema pentru cearcane?

  Ce nu ne place:

  Probabil nu este brandul care oferă un preț mai accesibil în comparație cu alte creme de față, dar unii oameni pot simți că această proprietate este compensată datorită calității sale și a rezultatelor pe care le-ar putea oferi.

  Este o cremă care poate oferi hidratare profundă cu ingrediente active inovatoare în formula sa, astfel încât să poată fi adaptată nevoilor curente ale pielii tale.