Sari la conținut

Parerea noastra despre Carolina Herrera Good Girl

  Carolina Herrera Good Girl

  Mirosul

  Pentru femei, parfumurile sunt complementul ideal pentru o ținută bună pentru zi și noapte, pentru modul de lucru, pentru o întâlnire sau pentru o excursie cu prietenii. Din acest motiv, este important să alegeți notele olfactive potrivite pentru fiecare ocazie.

  În acest sens, Carolina Herrera depune un efort foarte mare cu parfumul Good Girl pentru a sublinia feminitatea femeii contemporane care vrea să radiaze senzualitate cu fiecare pas pe care îl face. Pentru a atinge acest efect și jocul aromelor, notele florale sunt cele care oferă fanului mirosului acestui parfum începutul.

  Dulceața iasomiei arabe combinată cu intensitatea tuberozei este percepută la intrare pentru a face loc aromei de boabe de tonka și cacao prăjite, un amestec senzual și foarte feminin, ideal pentru utilizare noaptea.

  Cu toate acestea, orice moment al zilei este potrivit pentru aplicarea acestui parfum, deoarece se presupune că femeia care o poartă este sigură de sine, astfel încât să aibă personalitatea pe care acest parfum o reprezintă în orice moment și pentru toate ocaziile.

  Acest parfum este autentic, elegant și enigmatic, atribute care caracterizează femeia pentru care a fost dezvoltat acest parfum. Aroma este de lungă durată și doar două sau trei spray-uri sunt suficiente pentru a impregna subtil întregul corp cu Good Girl.

  Ambalaj și prezentare

  Deși prețul unui parfum este întotdeauna unul dintre primele aspecte pe care le remarcăm, nu putem ignora faptul că se acordă tot mai multă atenție ambalajului și cutiei parfumurilor, întrucât creatorii parfumului subliniază sensul vizual al atractiv, elegant și înțelegeți sticlele unice din categoria lor.

  Citeste si:  Top 10 parfumuri barbati

  Carolina Herrera înțelege foarte bine acest concept și, prin diversele parfumuri, s-a concentrat pe prezentarea de sticle frumoase, care nu sunt mai puțin așteptate de la brandul ei și la Fata bună.

  Cu intenția de a reflecta senzualitatea și feminitatea femeilor contemporane, acest parfum vine într-o sticlă foarte realistă cu forma unui pantof sexy cu toc înalt, un simbol foarte original care poate reprezenta personalitatea femeilor încrezătoare de sine care iubesc moda și stilul necesar. trebuie să poarte pantofi de acest tip. În plus, cutia este de asemenea foarte elegantă, deoarece este căptușită cu catifea, astfel încât mulți utilizatori preferă să o păstreze.

  Acest parfum poate fi achiziționat în prezentarea sa de 30, 50 sau 80 ml, dar utilizatorii consideră că sticla de 50 ml este una dintre cele mai vândute datorită valorii bune pentru bani și a durabilității sale.

  Istoria Carolina Herrera

  Deși cariera lui Carolina Herrera ca designer a început în 1981, a fost în 1988 când a lansat primul ei parfum, care a fost definit și de aromele tinereții sale: nard și iasomie.

  Astăzi, există mai mult de treizeci de parfumuri diferite în catalogul Carolina Herrera, și s-ar putea spune că majoritatea au devenit embleme în lumea modei, deoarece pun accentul pe valorile designerului venezuelean: eleganță, rafinament și stil. Cu versiuni pentru femei și bărbați, milioane de parfumuri sunt vândute anual de către acest brand, care se bucură de prestigiu și de un public exigent.

  Când vă gândiți la femeile încrezătoare și elegante, care sunt inspirația pentru modelele haute couture ale lui Carolina Herrera, Good Girl a fost lansată în 2016 de Casa Herrera cu intenția de a se consolida ca fiind cel mai important parfum al designerului, motiv pentru care mulți îl consideră este considerat cel mai bun parfum al acestui brand.

  Citeste si:  Top 5 parfumuri de femei

  Există diferite versiuni ale acestui parfum care au fost introduse datorită popularității pe care produsul a obținut-o într-un timp atât de scurt. O linie completă de produse de îngrijire personală este de asemenea disponibilă, inclusiv cremă de corp, gel de baie și ulei pentru picioare.

  Avantajul principal:

  Acest parfum are o perioadă de valabilitate bună și oferă un parfum foarte feminin, care se caracterizează prin note florale precum iasomie și nard. Eleganța care definește produsul este prezentă și în sticla sa, care a fost special concepută sub forma unui pantof cu talie înaltă îndrăzneață.

  Dezavantajul principal:

  Parfumul are o notă dulce foarte accentuată pe care poate că nu sunt obișnuiți cu parfumurile acestui brand. Cu toate acestea, acest produs este evaluat pozitiv de cumpărătorii săi.

  Verdictul:

  Acest parfum este prezentat ca o reprezentare fidelă a femeii contemporane: sexy, inteligentă și senzuală, astfel încât notele de parfum și designul parfumului sunt caracterizate de accentul pus pe feminitate.