Sari la conținut

Cum obtii un machiaj reusit folosind un eyeliner bun

  Tipul de eyeliner pe care îl folosești poate determina rezultatul machiajului tău. Dacă știți opțiunile, puteți alege dermatograful perfect pentru tipul dvs. de ochi, iar cu ceva timp, machiajul profesional va face deja parte din abilitățile dvs.

  machiaj eyeliner

  Una dintre cele mai amuzante și dificile părți ale feței de aplicat sunt ochii. Ei spun că aceasta este fereastra către suflet și, de asemenea, zonele cele mai distinctive ale feței, astfel încât oamenii au mare grijă ca ochii să pară uimitori. Chiar dacă utilizarea fardurilor de ochi pe capace este relativ ușoară, aplicarea dermatografului este o sarcină mai complicată care determină mulți oameni să sară machiajul pentru a nu deteriora restul.

  Eyelinerul realizat pentru a evidenția marginea ochiului este unul dintre detaliile care ies în evidență cel mai mult. Totuși, pentru a obține un rezultat perfect, trebuie să țineți cont de detaliile pe care trebuie să le luați în considerare pentru un machiaj corect, precum și de diferitele caracteristici care disting un eyeliner de altul.

  Ce trebuie să perfecționați pentru a avea cel mai bun eyeliner?

  Unul dintre motivele pentru care oamenii se frustrează mai repede atunci când aplică machiaj este pentru că nu pot obține același finisaj pe dermatograf din ambii ochi. Acest lucru se poate datora diverselor lucruri, iar perfecționarea lor te poate salva de multe momente de furie și frustrare.

  Tine-l corect

  Eyeliner sau, pe anumite modele, aplicatorul ar trebui să fie ținut ca si cum ati ține un creion în timp ce scrieți. Imaginează-ți că pielea ta este hârtia și vei desena. Nu exercitați prea multă presiune asupra degetelor, deoarece rigiditatea duce la linii care nu curg.

  Citeste si:  Cel mai bun eyeliner - creion dermatograf de pe piata

  De asemenea, nu-l păstrați ușor, deoarece acest lucru nu vă va oferi un control bun asupra produsului.

  Stabilizarea pulsului

  Un puls rău provoacă multe accidente. Țineți obiectul și încercați să vă stabilizați pulsul înainte să vă decoloreze pielea. Exersați linii pe hârtie în timp ce vă aliniați ochii până când mișcarea apare în mod natural din obișnuință.

  Incepe cu detaliile

  Detaliile din colțul ochiului dau o atingere extraordinară, dar dacă îl lăsați ca ultimul pas, liniile pleoapelor s-ar putea să nu se potrivească cu colțul ochiului. Din acest motiv, cel mai bine este să începeți cu detaliile și să mergeți pe pleoapă pentru a termina linia.

  Tipuri de eyeliner

  Există diferite tipuri de dermatograf, iar în timp ce toate produc rezultate excelente, unele dintre ele pot fi mai potrivite pentru dvs. datorită ușurinței lor de utilizare.

  Eyelinerul lichid este perfect pentru cei care caută culori intense, dar au nevoie de un puls bun, deoarece este dificil să îl ștergi în caz de greșeală. Crema de dermatograf sau creion vă oferă o aderență mai bună, deoarece nu aveți nevoie de un aplicator, deși este posibil să fie nevoie să îl ștergeți de mai multe ori. Crema de dermatograf gel este caracterizată prin durata de viață lungă și culoarea bună, dar necesită o aplicare bună pentru a evita aglomerația.

  După cum veți vedea, toate au avantaje și dezavantaje. Prin urmare, numai utilizarea lor va determina care dermatograf este cel mai potrivit pentru tine (aici sunt câteva opțiuni de achiziție).

  Care sunt cele mai ușoare eyeliner de utilizat?

  Eyeliner cu aplicator tip disc

  Citeste si:  Cel mai bun eyeliner - creion dermatograf de pe piata

  Unul dintre cele mai revoluționare modele apărute pe piață este eyelinerul cu aplicator tip disc. Discul de rulare, care face parte din obiectul mic, face ca mișcarea diapozitivului pe pleoapă să fie lină și destul de precisă.

  Ideal pentru linii rapide și pentru o utilizare confortabilă. Acest mecanism devine din ce în ce mai faimos, pe măsură ce discul reușește să se umple cu cantitatea necesară de dermatograf, astfel încât doar o trecere prin piele este necesară. Din acest motiv, este recomandat începătorilor. Eyelinerul Artdeco Roll it Disc Eyeliner este unul dintre cele mai cunoscute de acest tip, așa cum este și Gold Waves Rolling Eyeliner de Kiko Milano, care este disponibil în diferite culori.

  Vârful teșit

  Demachiantul cu vârf teșit este, de asemenea, un mare plus pe piața de dermatograf. Aceste produse sunt ca un marker, astfel încât aderența pe care o oferă este excelentă. Va fi ușor să îl țineți și să faceți linia, iar pentru că vârful este în diagonală, colțul ochiului va fi puțin mai ușor. Tăierea alungită pe care acest tip de model o are de obicei oferă mai multă libertate de mișcare, ceea ce face ca mișcarea dermatografului să fie mai puțin complicată.

  Dior este un brand care a ales să includă acest tip de eyeliner în portofoliul său, cu modele precum Diorshow Pro Liner, un produs care oferă nu numai culori intense și de lungă durată, dar și mai mult de 10 nuanțe diferite, din care îl poți alege pe cel care se potrivește cel mai bine ținutei tale de zi sau de noapte.

  Citeste si:  Cel mai bun eyeliner - creion dermatograf de pe piata

  Un alt model pe care nu ar trebui să-l ratezi este eyeliner-ul Sunt reale! Push-up, de la marca Benefit. Este puternic construit pentru a fi ușor de reținut și oferă o suprafață neagră mată curată, care poate rămâne nedeteriorată timp de 24 de ore.

  Eyeliner tip stampila

  La urma urmei, una dintre cele mai căutate alternative este dermatograful, care vine cu o ștampilă. Aceste produse se caracterizează prin structura lor diferită, deoarece au un capăt dublu: unul pentru eyeliner și celălalt pentru sigiliu. Această parte „în plus”, care o distinge de alte produse, servește pentru detalii în colțul ochiului, deoarece în loc să desenați o linie, trebuie doar să o imprimați într-o singură mișcare, ceea ce reduce la minimum riscul de denaturare. Pur și simplu apăsând sigiliul îți vei marca pielea cu aceeași intensitate ca și restul liniei.

  Deoarece nu au aplicator, dermatograful este aplicat direct pe ochi. Ochelarul de marcă Primor este una dintre cele mai căutate opțiuni de pe piață datorită calității sale. Vine în două dimensiuni și nu este testat pe animale, deci este o opțiune excelentă pentru vegani.

  Vampstamp’s Eyeliner Vavavoom Stamp este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru vegans. Oferă un sigiliu în trei dimensiuni și un contur rezistent la apă, cu consistență optimă pentru un finisaj profesional.

  Dacă sunteți nou în artă, oricare dintre aceste trei tipuri de dermatograf vă poate ajuta să vă îmbunătățiți machiajul și să vă facă să arătați fantastic din prima zi.