Sari la conținut

Am testat ondulatorul de par Remington Pearl CI9532

  Controlul temperaturii

  La fel cum fiecare femeie este diferită, la fel și părul ei. Diferențele nu sunt date numai de ton, ci și de structura lor. În timp ce unele păr sunt fine și delicate, altele sunt mai groase, dificil de pieptănat și necesită un tratament special, astfel încât rezultatele să fie la fel de așteptate.

  remington-pearl-pro-curl-ci9532-ondulator-pentru-par

  Dacă v-ați confruntat vreodată cu provocarea coafării și modelării părului, deoarece temperatura standard a fierului de călcat poate fi puțin scăzută, puteți fi interesat să aflați mai multe despre această propunere a mărcii Remington, deoarece vă permite să pentru a alege cantitatea de căldură pe care doriți să o expuneți părului, astfel încât valurile să fie marcate eficient. În acest fel, puteți alege o temperatură de doar 130ºC pentru bucle libere și relaxate, sau o temperatură de până la 210ºC pentru a le face mai pronunțate și pentru a oferi volumului părului cel mai neted și nelegiuit.

  Dacă vă întrebați cum să faceți modificările, este foarte ușor. Pur și simplu apăsați butoanele + și – de pe mânerul dispozitivului. Pe de altă parte, puteți vedea întotdeauna pe ecran temperatura pe care ați ales-o pentru a fi conștientă.

  Constructie si aspect

  O caracteristică pe care ar trebui să o aibă orice dispozitiv care dorește să fie unul dintre cele mai bune ondulatoare de par este un cablu de alimentare suficient de lung. Deoarece cu cât este mai lung, cu atât trebuie să îți lucrezi confortabil părul. Pentru a răspunde acestei cerințe, marca Remington și-a echipat modelul Pearl CI9532 cu o lungime de 3 metri. Astfel, puteți ajunge cu ușurință la cel mai apropiat dop. În plus, acest avantaj este completat de cablul său pivotant, astfel încât se evită încurcăturile și inconvenientele asociate.

  Citeste si:  Care este cea mai buna vopsea de par fara amoniac?

  Pentru a oferi părului tău tratamentul moale și delicat pe care îl merită, suprafața butoiului acestui fier ondulat are o acoperire ceramică. Acest lucru nu numai că asigură o încălzire uniformă, dar vă poate oferi părului și strălucire. Pe de altă parte, previne prinderea sau deteriorarea părului atunci când este scos din butoi.

  Haideți să vorbim puțin mai mult despre acest strat ceramic. Nu numai că a fost bine primit de către cumpărători, dar a fost îmbunătățit, de asemenea, fiind de 8 ori mai moale și de 5 ori mai puternic decât modelele anterioare ale mărcii. În acest fel, puteți achiziționa un ondulator de par care vă va fi util mult timp.

  Practicalitate

  Dacă ați uitat vreodată să vă opriți placa de îndreptat părul sau ondulatorul de par și v-ați preocupat riscurile implicate, trebuie să știți că acest model este echipat cu un sistem de închidere automată. Chiar dacă uitați să opriți dispozitivul, acesta se oprește după 60 de minute de inactivitate, ceea ce poate preveni accidentele și consumul excesiv de energie.

  Pe de altă parte, astfel încât să aveți bine organizat totul în apartamentul dvs. și ondulatorul de par să fie păstrat mai mult timp, îl puteți păstra în cazul inclus în set. În plus, are un design elegant.

  Un alt aspect care nu ar trebui să treacă neobservat în model este vârful său rece de atingere. Acest lucru vă va împiedica să vă ardeți dacă vă apropiați mâinile de dispozitiv atunci când vă pieptănați părul. Ar putea fi, de asemenea, atractiv să știți că în setul de achiziție al acestui dispozitiv este inclusă o mănușă termică utilă la același preț. Acest lucru crește confortul atunci când folosiți ondulatorul de par, deoarece poate ține șuvițele de păr în butoi în timpul modelării și astfel împiedica părul să scape. Trebuie menționat că veți găsi acest accesoriu deosebit de util dacă părul dvs. este scurt sau stratificat.

  Citeste si:  Indreapta-ti parul fara a folosi placa

  Avantajul principal:

  Datorită diametrului arborelui de 32 mm, este posibil să se creeze valuri largi și atractive în păr. În plus, selectorul de temperatură vă permite să adaptați dispozitivul la proprietățile părului dvs., pieptănându-l eficient și fără deteriorare.

  Dezavantajul principal:

  Durata de încălzire a acestui model este de 30 de secunde. Aceasta ar putea fi îmbunătățită în comparație cu alte modele de pe piață. Cu toate acestea, acest parametru poate fi considerat acceptabil.

  Dacă părul tău este fin și delicat sau, dimpotrivă, foarte gros și neregulat, acest model de ondulator pentru păr ar putea fi cel potrivit, deoarece are un selector de temperatură și o gamă largă de temperatură.