Sari la conținut

Recenzie tensiometru Omron MIT3

  Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai frecvente boli intalnite atat in randul batranilor, cat si al adultilor si chiar al tinerilor. Monitorizarea tensiunii arteriale acasa este recomandata pentru un tratament corect si pentru a va face sa va simtiti in siguranta.

  tensiometru omron mit3

  Criteriile dupa care se realizaeaza alegerea unui tensiometru bun sumt multe. Intrebarea “care este cel mai bun tensiometru” poate avea raspunsuri variate in functie de necesitatile tale, insa ne-am gandit sa oferim cateva sugestii pentru a allege produsul potrivit.

  In functie de tipul de aparat, tensiometrele electrice sunt automate si semi-automate. Modelul preferat de cei mai multi este cel automat deoarece este usor de folosit de orice persoana, cu sau fara experienta. Mansetele tensiometrului sunt de 2 tipuri: cu fixare la nivelul incheieturii si cu fixare la nivelul bratului.

  Cele cu manseta fixate la nivelul bratului sunt mult mai precise si ofera valorile exacte ale parametrilor masurati. Pentru o masuratoare cat mai exacta, manseta trebuie sa fie bine fixate la nivelul bratului, asadar, trebuie sa fie reglabila pentru a fi adaptata marimii oricarui brat.

  O manseta de brat trebuie sa acopere circa 1/3 din distanta umar-cot si sa se poata inchide strans.
  Daca suferiti de hipertensiune, ideal este un tensiometru care are functia de masurare a modificarii ritmului cardiac. In acets fel, o tensiune cu valoarea peste medie poate fi detectata rapid sau se poate urmari eficienta tratamentului administrat in cazul unei aritmii déjà cunoscute. O alta functie utila este functia de memorie.

  Cu aceasta functie, poate fi urmarita evolutia tensiunii in orice moment al zilei, zilnic sau saptamanal, in functie de recomandarile medicului.
  Un alt criteriu este cel de alimentare. Cele mai multe dintre tensiometre functioneaza cu baterii alcaline care au o durata de viata de circa 6 luni. Exista si tensiometre care se pot conecta direct la reteaua electrica prin intermediul unei prize, insa cele pe baza de baterii sunt mai practice si mai simplu de uitilizat.

  Citeste si:  Cel Mai Bun Tensiometru

  Luand in considerare toate aceste criteria, Tensiometrul automat Omron MIT3 este dispozitivul ideal pe care il recomandam tuturor celor care doresc monitorizarea tensiunii arteriale acasa. Acest tensiometru este un monitor digital recomandat pentru masurarea tensiunii arteriale si a pulsuluiadultilor.

  Dispozitivul detecteaza bataile neregulate ale inimii in timpul masurarii si emite un semnal de avertizare in momentul afisarii rezultatului masurarii.Pe ecranul aparatului se afiseaza simbol pentru batai neregulate ale inimii, simbol pentru infasurarea corecta a mansonului, indicator pentru nivelul tensiunii arteriale.

  Tensiometru Omron MIT 3 Connect face parte din noua generatie de tensiometre inteligente ce combina tehnologii avansate cu design-ul modern. Asigura masurarea precisa a tensiunii arteriale si permite urmarirea evolutiei valorilor tensionale datorita functiei de memorie incorporata. Este un tensiometru de brat complet automat care ofera acuratetea si fiabilitatea la care va asteptati de la tensiometrele Omron, fiind echipat cu o serie de indicatori de sanatate foarte utili si are de asemenea un senzor de pozitionare pentru manseta care va arata daca manseta este infasurata gresit sau corect pe brat.

  O alta functie excelenta a acestui tensiometru este functia de urmarire a hipertensiunii arteriale matinale sau nocturne precum si media acestor valori tensionale pe ultimele 8 saptamini de masurare.
  Acest tensiometru este un dispozitiv de calitate, usor de folosit si ideal utilizatorilor de orice varsta si celor care doresc o masurare cat mai precisa a parametrilor cardiac.