Sari la conținut

Parerile noastre despre Estée Lauder Double Wear

  estee-lauder-double-wear-stay-in-place

  Durată

  Cea mai remarcabilă proprietate a acestui tampon de machiaj este durabilitatea sa lungă. Uneori avem un eveniment important, precum o nuntă și ne dorim ca fața noastră să rămână perfectă, ca proaspătul ieșit din casă. Pentru a îndeplini această dorință, acest tip de produse cosmetice joacă un rol fundamental.

  Prin urmare, una dintre cele mai mari pretenții ale acestui produs este durata acestuia, deoarece, potrivit producătorului, durează până la 24 de ore. În acest fel, chiar și deficiențele climatice precum căldura excesivă sau umiditatea nu împiedică pielea noastră să arate grozav.

  Un alt lucru bun despre această bază este că nu își schimbă culoarea, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la re-colorarea din fața oglinzii de fiecare dată. De asemenea, nu veți primi pete pe hainele dvs. sau nu vă veți simți lipicioase, ceea ce înseamnă că, chiar dacă alegeți o cămașă albă fără cusur, nu veți găsi urme ale acestei fundații.

  Nuanță

  Când cumpărați o fundație, ar trebui să acordați o atenție deosebită tonului. Rețineți că ar trebui să fie foarte asemănătoare cu fața dvs., deoarece ideea este că veți avea un efect foarte natural. Mai exact, acest cosmetic se adresează pielii normale și unei nuanțe medii, deoarece este disponibil în culoarea extrem de flatantă Shell Beige.

  Cu toate acestea, aceasta este doar una dintre posibilitățile pe care această bază le oferă utilizatorilor, deoarece este disponibilă în zece nuanțe, de la cele mai deschise la cele mai întunecate. Scopul, desigur, este ca toată lumea să găsească fondul de ten care să se potrivească cel mai bine tonului pielii în acest brand.

  Citeste si:  Recenzie Stellar Limitless Foundation

  Este demn de remarcat faptul că suprafața oferită de acest articol este mată, așa că vă puteți lua la revedere de la micile imperfecțiuni care vor să vă strice pielea. În ceea ce privește coperta, este pe jumătate completă, așa că vei simți că pielea ta este în cele mai bune mâini.
  formulă

  Formularea este una dintre caracteristicile care fac din acest model una dintre cele mai bune fundații de machiaj de pe piață. În acest moment trebuie să menționăm că este un produs fără ulei și parfumuri, ceea ce înseamnă că este perfect pentru chiar și cea mai sensibilă piele.

  Formula sa este, de asemenea, special concepută pentru a controla uleiul de pe față. Știi, cel care ți-ar putea distruge machiajul în câteva secunde. Nu trebuie să vă faceți griji pentru pori, deoarece sunt configurați pentru a nu se bloca.

  Lucrul interesant despre această bază de machiaj într-o sticlă de 30 ml este că a fost testat dermatologic și oftalmologic. Este un produs complet inofensiv care conține, de asemenea, factorul de protecție solară 10 și antioxidanți. Rezultatul este un cosmetic care ajută la întârzierea îmbătrânirii premature. Dacă ne uităm la toate aceste caracteristici, este posibil să putem înțelege de ce prețul acestei fundații de machiaj este puțin mai mare.

  Utilizare

  Conform afirmațiilor de pe această bază de machiaj, ușurința de utilizare este unul dintre punctele sale forte. Acest lucru se poate explica prin faptul că este un cosmetic în formă lichidă, ceea ce presupune că este mai ușor de utilizat.

  Producătorul recomandă agitarea sticlei înainte de utilizare și apoi turnarea unui pic de produs pe spatele mâinii. Cu degetele, puteți aplica treptat această bază pe diferitele părți ale feței: obraji, frunte și bărbie. Pentru o aplicare optimă, este de preferat să folosiți o perie specială. În acest fel, vă asigurați că acest cosmetic este distribuit uniform.

  Citeste si:  L'Oreal True Match

  Și dacă doriți să obțineți cel mai bun rezultat posibil, puteți asculta acest mic truc care vă va oferi un final mai suculent. Cheia este să aplicați mai întâi un hidratant și apoi această fundație.

  Ce ne place:

  Această fundație de machiaj este remarcabilă, deoarece durează mult timp, în special până la 24 de ore, rămâne intactă pe față. În plus, are o formulă specială care menține grăsimea la îndemână și nu vă înfundă porii.

  Ce nu ne place:

  Este un produs care, datorită prețului ridicat comparativ cu alte modele, nu este potrivit pentru toate pungile.

  In concluzie

  Estée Lauder prezintă un tampon de machiaj care este deosebit de potrivit pentru utilizatorii cu un gust fin. Cu acest brand high-end, veți obține acoperirea de care aveți nevoie ca și cum v-ați constituit într-un salon profesionist.