Sari la conținut

Parerile noastre despre Braun Silk-épil 9 SkinSpa

  Epilator Braun Silk-epil 9/970 SkinSpa

  Tehnologia folosita

  Dacă sunteți în căutarea unui produs de îndepărtare a părului care este potrivit pentru utilizare la duș, vă recomandăm acest model de la Braun. Una dintre cele mai importante caracteristici ale sale este că este echipată cu tehnologia inovatoare umedă și uscată. Aceasta înseamnă că este potrivită atât pentru funcționarea umedă, cât și pentru cea uscată.

  Întrucât este rezistent la apă 100%, versatilitatea este una dintre cele mai remarcabile proprietăți. În plus, potrivit experților, contactul cu apa reduce durerea la creștere. Astfel, în timp, veți vedea cum acest proces devine practic nedureros.

  După cum ați ghicit, acceptă utilizarea wireless. Cu o oră de încărcare, aveți 40 de minute pentru sesiunea de epilare, deci aveți suficient timp pentru sesiunea de epilare. Desigur, este un model 100% lavabil. Astfel, puteți scăpa de părul din cap rapid și eficient. Când urmărim tehnologia sa avansată, înțelegem mult mai bine prețul acestui epilator, care poate fi un pic mai mare pentru anumiți utilizatori.

  Aspectul

  Este imposibil să nu observați designul acestei ceară Braun. Are un aspect foarte elegant, predominând culoarea albului, deși conține anumite licăriri luminoase care o fac și mai frumoasă.

  Cantareste in jur de 700 de grame, astfel incat sa nu ai disconfort atunci cand te descurci. Pe lângă greutatea sa, are un design ergonomic care vă permite să mențineți acest epilator cu ușurință. În combinație cu accesorii în diferite culori, este creat un produs foarte atrăgător și flirty.

  În cele din urmă, este corect să menționăm capul său pivotant, care nu a trecut neobservat în opiniile epilatorului. Se adaptează la fiecare contur al corpului, chiar și în zone mai complicate, cum ar fi axilele sau genunchii.

  Citeste si:  Cel mai bun epilator: recenzii, top 5 si sfaturi

  Ce accesorii are?

  Dacă există un motiv pentru care este considerat cel mai bun dispozitiv de îndepărtare a părului, acesta se datorează numeroaselor accesorii și, prin urmare, funcționalităților incluse în acest model. În primul rând, la acest articol se atașează o pernă practică de masaj, care stimulează circulația sângelui și pregătește pielea pentru îndepărtarea ulterioară a părului. Vei recunoaște acest cap pentru că este verde.

  În al doilea rând, trebuie să ne referim la cele două accesorii de decojire (albastru și violet). Capul albastru este o piesă care oferă o coajă adâncă. Este un remediu extrem de eficient, deoarece îndepărtează celulele moarte ale pielii și reduce la minimum riscul creșterii părului. Capul violet este mai moale. Este indicat pentru zonele cele mai sensibile ale corpului.

  În sfârșit, acest epilator conține și o perie de curățare a feței. Îndepărtează machiajul și impuritățile faciale de până la 6 ori mai bune decât curățarea manuală. Dacă aveți pielea uscată sau sensibilă, este un plus minunat.

  Eficienta la epilare

  Avem de-a face cu un dispozitiv de epilare care se caracterizează prin eficiența acestuia. Nu degeaba este sponsorizat de unul dintre cele mai marcante mărci din industrie, Braun. Acest articol reușește chiar să prindă părul de 0,5 mm, ceea ce înseamnă că captează păr mult mai scurt decât alte metode de îndepărtare a părului, precum ceara.

  Rezultatul este o piele netedă și mult mai frumoasă, care durează până la 4 săptămâni. În plus, acest epilator are un interesant sistem activ de vibrații cu impulsuri. Acestea sunt concepute pentru a oferi pielii o senzație foarte plăcută în timpul depilării. În acest fel, disconfortul este redus la minimum.

  Citeste si:  Cel mai bun epilator: recenzii, top 5 si sfaturi

  Eficiența acestui epilator Braun se datorează și altor proprietăți, cum ar fi Smartlight cu care este echipat. Acest fascicul intens de lumină face posibilă identificarea chiar și a celor mai fine și scurte păr, astfel încât nimeni să nu poată rezista. Trebuie doar să apăsați ușor butonul pentru a vă bucura de această caracteristică interesantă, care este atât de apreciată de clienți.

  Ce ne place:

  Principala caracteristică a acestui epilator este că are tehnologie Wet & Dry, ceea ce înseamnă că îl puteți folosi atât la duș, cât și la uscat. Puteți să vă luați la revedere de la părul încrucișat cu ajutorul unei perii de peeling.

  Ce nu ne place:

  În zonele cele mai sensibile ale corpului, este indicat să folosiți cu atenție epilatorul, deoarece ar putea ciupi pielea.

  Concluzia

  Acesta este un dispozitiv de epilare foarte complet, care este echipat cu diverse accesorii pentru o sesiune mai satisfăcătoare. Cu pensulele de curățare facială, exfolieri pentru corp și masaje, nu ai nevoie de altceva.