Sari la conținut

Pareri despre Sesderma C-Vit AX+ crema de ochi

  Formula de la baza produsului

  Hidratarea promisă de contururile ochilor și protecția pielii sunt definite prin compoziția lor. În acest caz, este un model cu ingrediente active foarte interesante.

  În primul rând, descoperim că conține extract de portocale dulci, ceea ce înseamnă că este o sursă de vitamina C. La rândul său, ascorbil glicozida este un derivat solubil al acestei vitamine. Treaba ei este să crească efectul acestei substanțe asupra pielii noastre faciale. După cum știți, vitamina C are proprietăți antioxidante, ceea ce duce la o piele mult mai netedă și mai rezistentă. De asemenea, inhibă producerea de melanină cu scopul de a face tonul pielii să pară mai omogen.

  sesderma-c-vit-ax-crema-de-ochi-impotriva-cearcanelor-si-ochilor-umflati

  Un alt ingredient pe care l-am identificat în formula pentru acest contur de ochi este extractul de trifoi dulce. Virtutile acestei substante sunt numeroase. De exemplu, faptul că reduce cercurile întunecate și colorarea lor întunecată caracteristică, ține departe radicalii liberi și întărește țesutul conjunctiv.

  Functioneaza?

  Eficiența acestui produs este dovedită de părerile utilizatorilor cu privire la acest contur al ochilor. Acest cosmetic este unul dintre marii uitați din rutina frumuseții, deși beneficiile sale sunt nesfârșite. Dacă doriți să scăpați de cercurile întunecate și gențile de sub ochi, cu siguranță trebuie să vă puneți mâna pe acest model de la marca Sesderma.

  Această cremă nu numai că elimină aceste probleme obișnuite, dar și previne apariția ridurilor și a picioarelor de cioc. Pe scurt, este un aliat ideal în lupta împotriva celor mai comune simptome de oboseală.

  Cel mai bun lucru este că este un element potrivit pentru toate tipurile de piele, deci nu contează cum este pielea ta. O altă veste bună este că rezultatele sunt mai lungi, deoarece este formulat cu vitamina C. Astfel, în curând veți vedea o îmbunătățire a acestei zone sensibile a feței.

  Aspect si ambalaj

  Este clar că primul lucru care iese dintr-un contur al ochilor sau al unui produs cosmetic este prezentarea. Prin urmare, nu putem trece cu vederea ambalajul acestui model Sesderma.

  Este o sticlă cu 15 ml de smântână. Acesta este un format obișnuit pentru acest tip de articol, deoarece cantitatea necesară este minimă. Așadar, nu trebuie să vă faceți griji pentru că, deși pare să fie de dimensiuni reduse, în realitate ține foarte mult și veți avea un contur pentru ochi de câteva luni.

  Prețul acestui contur al ochilor este în relație excelentă cu calitatea, și se poate spune că este destul de economic în comparație cu alte modele de pe piață. Veți fi încântat să descoperiți că această sticlă are un capac auriu flirtant care previne vărsarea.

  Instrucțiuni de utilizare

  Este foarte important să știi cum să folosești acest contur al ochilor. Utilizarea corectă este esențială pentru a obține rezultatele dorite. Producătorul subliniază că poate fi utilizat în mod nediscriminator atât în ​​timpul zilei, cât și noaptea, ceea ce poate fi de interes pentru utilizator.

  Pentru a aplica, scoateți capacul și apăsați ușor tubul până obțineți cantitatea potrivită de produs. Întindeți-vă cu vârful degetelor pe conturul ochilor, întotdeauna din interior spre exterior, folosind atingeri blânde. Acesta este cel mai bun mod de a merge adânc.

  Această cremă este absorbită imediat, motiv pentru care este considerată astăzi cea mai bună cremă pentru ochi. Utilizarea sa zilnică stimulează sinteza de colagen, astfel încât în ​​curând veți observa cum se decolorează cercurile întunecate de sub ochi și pungile de sub ochi. Dacă o aplicați pe pielea din jurul ochilor, veți câștiga suplețe.

  Avantajul principal

  Cea mai remarcabilă caracteristică a acestui produs este faptul că include vitamina C printre componentele sale. Din acest motiv, aveți un contur al ochilor la îndemână, care are un efect triplu: antioxidant, antirid și depigmentare.

  Dezavantajul principal

  Unii oameni pot găsi textura ei puțin uleioasă, deși această percepție depinde de utilizator.

  Verdict

  Dacă simțiți că această parte a feței are prea puțină lumină și este vizibil obosită, este posibil să aveți nevoie de un contur de ochi de înaltă calitate. În acest mic tub de 15 ml ai tot ce ai nevoie pentru a restabili luminozitatea.