Parerea noastra despre pudra compacta Bourjois Healthy Mix

Ce stim despre formula folosita in Bourjois Healthy Mix?

Eficiența primerilor poate fi ghicită prin observarea formulării acestora. Prin urmare, este clar că aceste produse cosmetice de la brandul Bourjois vă vor convinge pentru că nu trebuie decât să le examinați componentele.

Este un produs care conține pigmenți cu tehnologie de corecție, a cărui meserie este să unifică tonul pielii dvs. în timp ce ascundeți cele mai vizibile umflături. Rețeta este completată de prezența vitaminelor care sunt la fel de benefice pentru piele ca A, B5 și C. Aceste ingrediente sunt responsabile pentru a conferi pielii prospețime și luminozitate mai mare.

Formularea sa specială are ca rezultat un cosmetic care nu este nici gras, nici lipicios. Asta înseamnă că utilizarea lui va fi o plăcere. Ca o notă de final, este un primer a cărui aromă fructată nu lasă pe nimeni indiferent. Acest miros delicios face din utilizarea acestui cosmetic o experiență satisfăcătoare atât din punct de vedere estetic, cât și olfactiv.

Bourjois Healthy Mixpudra compacta

Beneficii

Dacă examinăm avantajele și prețul acestui prim dispozitiv, vom constata că acesta este cel mai economic. Este disponibil pe piață la un preț potrivit pentru orice geantă și, odată ce aflați toate proprietățile sale, nu mai aveți nevoie de un motiv pentru a o cumpăra.

În primul rând, este un obiect folosit pentru ameliorarea semnelor de oboseală facială, cum ar fi Pentru a ascunde roșeața și cercurile întunecate sub ochi. De asemenea, reduce aspectul porilor și netezește liniile fine.

Odată cu aplicarea acestui cosmetic, neregulile și imperfecțiunile pe față sunt un lucru al trecutului. În schimb, veți saluta un ten mai luminos, mai radiant, cu un finisaj perfect, făcându-vă să arătați ca și cum tocmai ați venit dintr-un salon. Acum puteți arăta o față proaspătă care durează mai mult. Acesta este motivul pentru care acesta este unul dintre cei mai buni primeri ai momentului.
Vezi mai multe poze!
Cum se folosește

Citeste si:  Cea mai buna pudra: sfaturi, top 5 si recenzii

Modul de utilizare a acestui produs este destul de simplu, chiar dacă nu aveți experiență cu aceste tipuri de produse cosmetice. Vei fi observat că vine într-o sticlă practică de plastic cu o gaură mică pentru îndepărtarea conținutului. Strângeți ușor corpul recipientului până obțineți cantitatea necesară de grund.

Puteți aplica fie cu degetele, fie cu un burete. Trebuie doar să aplici niște grund pe mijlocul feței. Când ajungi acolo, continuă să o estompezi și să o răspândești pe fiecare colț al pielii tale. Faceți întotdeauna spre exterior, exact spre linia maxilarului.

Vei putea în curând să vezi dispariția micilor imperfecțiuni din fața ta. Cercurile întunecate de sub ochi vor dispărea în cele din urmă, la fel ca și roșeața. Efectul pe care îl creează este, fără îndoială, unul dintre aspectele cele mai comentate în comentariile utilizatorilor cu privire la acest prim vărsat.

Nuante

Dacă vă întrebați de ce nuanță aveți nevoie pentru un rezultat optim, vestea bună este că acest cosmetic Bourjois oferă o culoare universală. Aceasta înseamnă că este o culoare potrivită pentru toate femeile și tipurile de piele.

Acesta este un mare avantaj care vă va salva o mulțime de dureri de cap. Știi cât de dificil poate fi uneori să găsești un cosmetic care să se potrivească perfect pielii tale. Deoarece acest lucru este universal, ușurează căutarea, mai ales că nu trebuie să căutați mai departe.

Într-o sticlă de 20 ml vă puteți bucura de această nuanță universală care se potrivește pe față ca o mănușă. Dar, dincolo de asta, veți vedea imediat o altă caracteristică cea mai izbitoare: textura sa. Textura sa cremoasă este absorbită la viteza fulgerului și îți face fața mai netedă ca niciodată, gata să aplici machiajul.

Citeste si:  Cea mai buna pudra: sfaturi, top 5 si recenzii

Avantajul principal:

Formulația este cea care atrage mai întâi atenția asupra acestui cosmetic Bourjois. Nu degeaba este îmbogățit cu vitaminele A, B5 și C, astfel încât nu numai că pregătește pielea pentru machiaj, dar ameliorează și semnele de oboseală a pielii.

Dezavantajul principal:

Potrivit producătorului, acest produs emană o aromă fructuoasă delicioasă, chiar dacă s-ar putea să nu fie atât de intens pe cât te-ai aștepta.

Verdict

Un cosmetic interesant, care ajută la unificarea pielii faciale și acoperă, de asemenea, imperfecțiuni, cum ar fi cercurile întunecate sau roșeața. Este potrivit pentru toate tipurile de piele, așa că trebuie doar să urmați instrucțiunile de utilizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.