Sari la conținut

Iridium Labs pret si pareri

  Gama Iridium Labs oferă cele mai bune suplimente pentru masa musculara, care îți îmbunătățesc forma fizică și îți oferă numeroase beneficii: pornind de la aspectul fizic mai tonifiat și musculos la performanțele sexuale, la reducerea stresului și a riscurilor de apariție a unor afecțiuni medicale. Fiecare produs are avantajele sale, iar in functie de rezultatele la care vrei sa ajungi, noi te vom ajuta sa alegi produsul corect.

  Aceasta serie de produse te va ajuta sa sa iti construiesti corpul mult visat, oferindu-ti energia de care ai nevoie pe parcursul antrenamentelor, dar si substantele necesare unei recuperari cat mai rapide. Astfel te poti intoarce in sala de forta cu masa musculara recuperata in totalitate, pregatit pentru un nou antrenament.

  Cerberus

  cerberus

  Folosește puterea produsului Cerberus pentru a-ți îmbunătăți rezultatele antrenamentelor și pentru a crește din punct de vedere fizic, muscular. Suplimentul Cerberus a fost formulat cu scopul de a-ți tonifia corpul și de a te scăpa de grăsimea corporală acumulată de-a lungul timpului.

  Astfel, vei fi mai tonifiat, dar și mai puternic și vei avea o rezistență fizică foarte mare.

  Dacă dorești să dezlănțui fiara din interiorul tău, trebuie să crești și nivelul de testosteron. Există o enzimă numită aromatază care transformă androgenii (inclusiv testosteronul) în hormonii feminini, estrogenii.

  Această enzimă este inamicul tău, dar Cerberus are grijă să blocheze într-o modalitate eficientă această enzimă.

  Cumpara Cerberus

  Cumpara Cerberus direct de la producator, pentru a fi sigur de cel mai bun pret.

  Cu Cerberus, vei avea un fizic impresionant, vei cuceri toate femeile și vei crește semnificativ în masă musculară. Vei simți că mușchii tăi lucrează și se dezvoltă, vei observa că fizicul tău se schimbă încetul cu încetul. Vei simți forța și vei simți diferența care are loc în organismul tău după nici doar 3 zile de la administrarea suplimentului.

  Cerberus reprezintă o combinație unică de două formule benefice: EstroBlock Proprietary Blend (ce conține N-acetil-L-cisteină, armurariu – reglează digestia, tensiunea arterială, împiedică pătrunderea substanțelor toxice la nivelul ficatului și favorizează eliminarea lor, puternic efect antitoxic, păducel, extract de palmier pitic – tonic; întărește și crește masa țesuturilor organismului, stimulează pofta de mâncare), Testoboost Matrix Blend (extract de semințe de schinduf, pulbere de Tribulus terrestris(colții babei)-eficient în mărirea masei și forței musculare, extract de semințe de țelină, extract de semințe de struguri, gluconat de zinc, policosanol, acid pantotenic, piridoxină HCL(vitamina B6)).

  Ce face Cerberus?

  • Blochează producția de aromatază și de estrogen
  • Accelerează recuperarea musculară după fiecare sesiune de antrenament
  • Crește nivelul de testosteron
  • Crește libidoul și apetitul sexual
  • Reduce tensiunea musculară și elimină crampele musculare
  • Eliberează cantități enorme de hGH în sângele tău
  • Crește eficiența consumului de energie în organism

  În ceea ce privește dozarea, este recomandat să se administreze o capsulă de două ori pe zi. 1 cutie conține 60 de capsule.

  Achiziționarea acestui supliment se poate face exclusiv de pe site-ul oficial al producătorilor. A se evita cumpărarea de pe alte site-uri diferite de cel al producătorului: poți avea parte de un produs contrafăcut, neoriginal și chiar expirat. În plus, ai garanția returnării banilor de la producător- adică dacă nu ești mulțumit de rezultatele obținute, poți returna produsul în aproximativ 3 luni și vei primi banii înapoi, fără a ți se cere alte detalii legate de motivul deciziei de a renunța la produs. Așa că apelează cu încredere la site-ul oficial: este mai sigur și ai garanția certă că vei primi produsul corect și de cea mai înaltă calitate.

  Kimera

  Kimera

  Știi cât de greu este să te antrenezi și că orice mic detaliu contează în lupta ta cu căpătarea unui aspect fizic plăcut și îndrăgit de femei. Totuși, ești conștient și de faptul că nu există o formulă magică care să facă acest efort imens pentru tine. Mai ales fiindcă ai nevoie și de o alimentație bună pe care să te bazezi, și de un somn odihnitor – cheia care stă la baza acestui fapt, dar și de exerciții fizice sustenabile și care să vizeze acele părți ale corpului pe care vrei să le vezi tonifiate și pline de mușchi. Ceea ce suplimentul alimentar pentru sportivi, Kimera, oferă este efectul de multiplicare de care ai nevoie pentru a ajunge la următorul nivel.

  Citeste si:  Somatodrol pret si pareri

  Kimera conține un amestec unic de ingrediente puternice și naturale care îți oferă o accelerare a metabolismului. Vei reuși să arzi grăsimea mai repede și vei putea să te antrenezi mai mult timp. Cu ajutorul acestui produs, vei scăpa de grăsimea corporală nedorită, iar această grăsime va fi transformată în mușchi.

  Cumpara Kimera

  Cumpara Kimera direct de la producator, pentru a fi sigur de cel mai bun pret.

  Inspirat din mitologia greacă cu monstrul puternic Chimera, ucis de Bellerophon, Kimera combină cele mai naturale și puternice ingrediente. Ea reprezintă o combinație unică de două formule aparte: Proprietary Kimera Complex (ce conține extract ce ceai verde, extract de portocale, cafeină anhidră, extract de piper negru) și Thermoagen(extract de Guarana, tirozină, ghimbir, extract de fructe de chili și vitamina B3, bioperină, hiamină(vitamina B1), crom, riboflavină(vitamina B2)). Alte ingrediente care se găsesc în această formulă sunt: chinolina galbenă, eritrozina, gelatina, dioxid de titan, celuloza microcristalină, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, deci multe substanțe chimice și naturale preparate în laborator. Vei simți diferența încă din prima zi: vei avea mai multă energie, mai multă forță. Cu Kimera vei avea parte de o transformare spectaculoasă care va da pe spate multe femei.

  Ce face Kimera?

  • Îți accelerează metabolismul
  • Crește lipoza
  • Accelerează arderea grăsimilor
  • Transformă grăsimea în energie
  • Îți sculptează mușchii
  • Îți îmbunătățește nivelurile de dispoziție și de energie
  • Îți oferă multă rezistență pentru a te antrena mai bine și mai eficient

  În ceea ce privește dozarea, este indicat să iei de la una până la 3 capsule pe zi în funcție de propriile nevoi. Prima capsulă trebuie luată înainte de micul dejun, iar următoarele după 4-5 ore una după alta. Trebuie să iei aceste capsule împreună cu o cantitate mare de apă. A nu se depăși doza de 3 capsule pe zi.

  Achiziționarea acestui produs se face de pe site-ul oficial al producătorului. A se evita achiziționarea produsului Kimera de pe alte site-uri diferite de cel al producătorului: există riscuri de a cumpăra produse false, contrafăcute sau expirate. În plus, ai parte de garanția returnării banilor în 90 de zile, adică dacă nu ești mulțumit de rezultatele obținute, poți returna produsul, iar tu vei primi banii înapoi într-un timp relativ scurt.

  Spartan’s Daily Pro Pack

  Spartan’s Daily Pro Pack este un excelent supliment pentru masa musculara rapida creat atât pentru îmbunătățirea performanțelor fizice, cât și pentru sănătatea organismului. Acest supliment este formulat cu un amestec bogat de multivitamine și amestecuri minerale, compuși antioxidanți, imunomodulatori. Majoritatea micronutrienților prezenți în acest supliment sunt esențiali, ceea ce înseamnă că organismul nostru nu le poate produce și acestea trebuie introduse în fiecare zi pentru a ne asigura necesarul de nutrienți.

  Citeste si:  Probolan 50 pret si pareri

  În afară de micro și macro-elementele de bază ale produsului Spartan’s Daily Pro Pack, acest produs conține și o complexitate vastă de ingrediente unice: ImmunoShield Complex ce îți mărește rezistența, OptiCell Algae Complex ce este răspunzător pentru detoxifierea organismului și, nu în cele din urmă, Free Radical Slayer Blend care elimină radicalii liberi răspunzători pentru influența negativă asupra organismului tău, dar și a rezultatelor obținute în sala de forță.

  Cumpara Spartan’s Daily Pro Pack

  Cumpara Spartan’s Daily Pro Pack direct de la producator, pentru a fi sigur de cel mai bun pret.

  Există două formule ale acestui produs: Spartan’s Day Formula (30 capsule – o capsulă pe zi administrată dimineața) și Spartan’s Night Formula (30 de capsule – o capsulă pe zi administrată seara).

  Spartan’s Day Formula conține OptiCell Algae Complex (răspunzător pentru detoxifierea organismului, un bun adjuvant la eliminarea radicalilor liberi și cu o acțiune pozitivă asupra încheieturilor, ajutând și la regenerarea acestora. Datorită spirulinei și algei miraculoase Chlorella, vei avea parte de o accelerare a metabolismului și vei oxigena celulele musculare), Free Radical Slayer Blend (elimină în mod reprobabil radicalii liberi ce au o influență negativă asupra sănătății și rezultatelor tale. Extractul de turmeric, de ghimbir, resveratrol și extractul de piper negru cu piperina inclusă, măresc rezistența la stres, prezintă acțiune anti-bacteriană și accelerează refacerea de după antrenament. În plus, acestea au influență asupra transportului oxigenului către celulele musculare, ceea ce permite construirea de masă musculară aspectuoasă și de un antrenament mai durabil și mai eficient). De asemenea, formula de zi mai conțină și vitamina A, C, D, E, B1, B2, B6, B12, niacină, biotică , acid pantotenic. Alte ingrediente utile mai sunt: gelatină din vită, stearat de mangeziu cu săruri de mangeziu al acizilor grași, acizi antiaglomeranți, dioxid de siliciu și dioxid de titan.

  Spartan’s Night Formula conține ImmunoShield Complex (ce are la bază extract de astragalus – ce îți susține sistemul imunitar și îți îmbunătățește forța de apărare a organismului, extract de ciuperci Maitake, extract de Cordyceps inclusiv polizaharide, extract de ginseng). Ingredientele acestui complex măresc rezistența și eficacitatea organismului. Datorită acestora, are loc accelerarea procesului de formare a unor noi celule musculare și fortificarea sistemului imunitar. În plus, țesuturile musculare vor fi regenerate mai rapid, condiția fizică va fi îmbunătățită cu mult, vitalitatea va fi crescută cu mult și se eliberează testosteronul, libidoul și apetitul sexual fiind îmbunătățite cu mult). Formula de noapte conține magneziu, calciu, potasiu, zinc, fier, mangan, cupru, iod, crom, seleniu. Alte ingrediente utile sunt: gelatină din vită, stearat de mangeziu cu săruri de mangeziu al acizilor grași, acizi antiaglomeranți, dioxid de siliciu și dioxid de titan.

  Ce face Spartan’s Daily Pro Pack?

  • Mărește eficiența fizică cu până la 30%
  • Utilizează eficient energia
  • Elimină din organism substanțele toxice
  • Sporește rezistența fizică, musculară
  • Te întinerește și îți regenerează corpul

  În ceea ce privește doza zilnică, este recomandată luarea unei capsule în cadrul formulei de zi și luarea unei capsule seara din formula de noapte.

  Citeste si:  Cele mai bune proteine pentru masa musculara

  Poți achiziționa aceste proteine pentru masa musculara de pe site-ul oficial al producătorului. A se evita pe cât posibil cumpărarea acestui supliment cu aceste efecte incredibile de pe site-uri diferite de cel al producătorului, fiindcă există riscul de a găsi produse folosite, contrafăcute, neoriginale, false sau expirate. Așa că de ce să nu cumperi dintr-un loc sigur și să ai parte de un supliment sportiv alimentar de cea mai înaltă calitate și 100% sigur cu ingrediente naturale? În plus, un alt beneficiu pe care acest produs îl oferă este garanția returnării banilor către cumpărător. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că dacă, dintr-un anumit motiv, nu ești mulțumit de produs sau poate chiar nu se mulează tipului tău de organism și metabolism și nu ai parte de rezultatele dorite, îl poți returna fără a ți se pune alte întrebări și vei primi banii înapoi.

  Cumpara Spartab’s Daily Pro Pack la cel mai bun pret

  Minotaur

  minotaur

  Pregătește-te pentru îmbunătățirea antrenamentului tău de la sala de forță cu ajutorul preparatului Minotaur. Eliberează energia din timpul exercițiilor fizice efectuate la sala de forță și depășește-ți propriile recorduri. Nu este nimic imposibil dacă apelezi la un supliment alimentar care să Evoluează cu ajutorul produsului Minotaur.

  Minotaur este cel mai bun preparat care poate fi folosit înaintea antrenamentului din seria Iridium Labs. Dacă vei avea ocazia de a îl testa, vei avea parte de o diferență semnificativă. Dezlănțuie fiara din tine cu ajutorul Minotaur.

  Minotaur conține două formule: AlphaFX Complex Blend (L-taurină, L-tirozină, Garcinia cambogia, cafeină anhidră, tiamină(vitamina B1), extract de piper de Cayenne – ce conține 8% capsaicină, extract de piper negru – ce conține 95% piperină) și SHCK matrix (beta-alanină, AAKG, L-leucină, L-valină, L-citrulină, izoleucină).

  Cumpara Minotaur

  Cumpara Minotaur direct de la producator, pentru a fi sigur de cel mai bun pret.

  De asemenea, mai sunt conținute și alte ingrediente în acest preparat: extract de rădăcină de ginseng – efecte benefice asupra metabolismului glucidelor, oferă protecție față de diverse afecțiuni medicale, cum ar fi cancerul; are proprietăți de întărire a imunității, stimulante asupra sistemului nervos, antiinflamatoare, analgezice, sedative;

  De ce Minotaur?

  • Crește nivelul de energie din organism – și astfel vei da mai mult randament atunci când te antrenezi
  • Elimină oboseala
  • Mărește rezistența fizică
  • Menține echilibrul electrolitic
  • Îmbunătățește randamentul tău la antrenamente – și astfel, vei accelera apariția rezultatelor și te vei bucura de aspectul tău tonifiat și plin de mușchi

  În ceea ce privește doza zilnică care trebuie luată, în funcție de toleranța fiecărei persoane, este necesară dizolvarea a uneia sau două cantități de produs în 150 – 200 ml de apă rece cu 20-30 de minute înainte de antrenament sau orice activitate fizică (o cantită de produs = 13 g). A nu se depăși doza zilnică de 2 porții. În timpul antrenamentului, se recomandă consumul unei cantități mari de apă. Cutia de 390 g conține 30 de capsula.

  În ceea ce privește cumpărarea acestui produs, se poate face doar de pe site-ul producătorului, deoarece este un loc mai sigur și ai garanția certă că vei primi produsul original și nu unul contrafăcut sau expirat. Producătorul oferă și o garanție de 90 zile, asta însemnând că dacă nu ești mulțumit de rezultate, poți returna produsul fără nicio ezitare și fără a ți se pune alte întrebări.

  Cumpara Minotaur la cel mai bun pret