Sari la conținut

Indreapta-ti parul fara a folosi placa

  Când ne vedem ca fiind diferiți, ne simțim diferiți. Cu toate acestea, nu putem schimba întotdeauna aspectul unor părți ale corpului atât de ușor pe cât ne-am dori. Dar nu vă faceți griji, suntem cu toții de acord că părul nostru este destul de versatil și ne oferă capacitatea de a ne schimba aspectul în mod clar.

  par indreptat

  Părul nostru, care este atât de aproape de fața noastră, care este literalmente „fața noastră către lume”, are propriul său sens atunci când vine vorba de a ne prezenta celorlalți. De aceea, aspectul său este atât de important pentru grija noastră personală, și ne străduim în fiecare zi să o proiectăm și să o menținem, astfel încât să pară atrăgătoare în orice moment.

  Femeile au știut întotdeauna acest lucru și de aceea își petrec atât de mult timp studiind cum să-și taie și să-și modeleze părul pentru a ține pasul cu cea mai recentă tendință, astfel încât să arate mereu frumos. Din acest punct de vedere, nu este surprinzător faptul că există atât de multe companii și stilisti care caută modalități de a personaliza textura și aspectul părului pentru a se potrivi cu nevoile modei și preferințele fiecărei femei. Avem deci o gamă impresionantă de dispozitive care să o îndoaie sau să o netezească, să-i schimbe tonul sau să o restaureze după deteriorare.

  Dacă în prezent sunteți interesat să vă oferiți părului un aspect elegant, strălucitor și sănătos, vă invităm să aflați despre tehnicile utilizate cel mai des de stilistii profesioniști pentru a oferi părului acelui râvnit. Dar mai întâi ne vom uita de ce părul drept este atât de izbitor.

  Citeste si:  Care este cea mai buna vopsea de par fara amoniac?

  Pentru a atrage atenția

  Desigur, părul sănătos este întotdeauna atractiv, indiferent dacă este cret sau drept. Cu toate acestea, vom vorbi puțin despre avantajele pe care aspectul de păr drept le poate aduce aspectului tău.

  Lungime mai mare

  Nu se poate nega faptul că părul drept vă permite să apreciați întreaga lungime a tăieturii pe care o aveți în păr. Deci, dacă doriți să vă flăcați părul lung, acesta este aspectul care vi se potrivește cel mai bine.

  Un aspect mai luminos

  Un alt beneficiu care oferă părului nostru un aspect elegant este faptul că, de asemenea, se simte chipul nostru mai lung. Mai ales femeile cu o față foarte rotundă beneficiază de acest lucru.

  Mai putina intretinere

  Dacă aveți părul creț natural, știți despre el. Părul drept necesită mai puțin întreținere pe parcursul zilei și nu trebuie să puneți un semn „fără atingere” lângă el. Ei bine, nu este chiar așa, dar adevărul este că, dacă cineva trage cu curios pe unul dintre arcurile tale frumoase, se poate jena și coafura ta arăta prost.

  Versatilitate

  Poate fi mai ușor de combinat părul drept cu alte accesorii precum o împletitură delicată, o brosă subtilă etc. Există mii de opțiuni.

  Reflecție ușoară

  Lumina poate fi mai bine reflectată în părul îndreptat, ceea ce creează sclipiri foarte frumoase.

  Obtineti un par drept

  Vorbind despre avantajele acestui tip de aspect, să vedem ce opțiuni puteți alege atunci când încercați să obțineți acel aspect pentru părul dvs. atunci când nu doriți să folosiți un fier de călcat. Să le împărțim în direcționatoare temporare și permanente.

  Citeste si:  Masca de par cu ulei de ricin pentru par sanatos

  Tehnica japoneza

  Această tehnică a fost folosită de coaforii profesioniști de aproape 20 de ani, ceea ce ne arată că este încă o modalitate eficientă de a îndrepta și de a face părul de lungă durată. În principal constă în utilizarea unor produse care schimbă structura părului, inclusiv creme care protejează părul, precum și alte ingrediente de bază, cum ar fi tioglicolatul de amoniu. Veți înțelege că aceasta este o metodă sensibilă și trebuie să aveți expertiza pentru a evita rănirea părului. Pe de altă parte, trebuie menționat că nu este un tratament foarte scump.

  Tehnica braziliană Kativa

  Produsele care alcătuiesc setul Kativa pentru netezire constau dintr-un șampon care pregătește părul, un preparat special bazat pe glicoxil și keratină vegetală, un alt șampon și în final un balsam special, cu designul este conceput astfel încât să poți efectua tratamentul de acasă. Acest tratament poate dura până la 10 săptămâni și oferă părului un aspect moale și agil, deoarece ajută la hrănirea fiecărui fir de păr.

  Tratamentul cu keeratină

  În comparație cu tratamentul de netezire pe bază de amoniac japonez, acest tratament este mai respectuos pentru părul tău și nu numai că îl hrănește, dar îți poate restabili și firele de păr și le oferă un aspect mai bun. După cum sugerează și numele, se bazează pe cheratină, o proteină care face parte din păr. Acest lucru este aplicat părului și un proces special încearcă să obțină aderența, astfel încât să capete o textură netedă. Acest tratament poate dura aproximativ 6 luni.

  Indreptarea temporara

  Masti de par

  De asemenea, natura ne oferă diverse produse care ne pot ajuta să găsim un aspect neted și atractiv pentru păr. Unele dintre ele sunt lapte de cocos, care poate fi amestecat cu suc de lămâie pentru a forma un balsam. Uleiul de măsline amestecat cu miere și ulei de nucă de cocos creează, de asemenea, un efect de netezire foarte atractiv.

  Citeste si:  Ce beneficii are uleiul de cocos pentru par?

  Perie rotativa

  În cele din urmă, dar nu mai puțin eficace, peria de îndreptare a părului este; dispozitiv care poate aplica părul moale, drept și plin în câteva minute, aplicând căldură părului. Aceasta este întotdeauna o alternativă foarte practică pe care poate doriți să o aveți la îndemână, iar pe piață există mulți producători care și-au perfecționat modelele în timp. Deci nu este dificil să obții cea mai bună perie de îndreptare la cel mai ieftin preț.