Ce efect au genele asupra aspectului fizic?

ingrijire gene

Este incontestabil faptul că admirația cauzată de o mulțime de gene, în special pentru femei, este de necontestat. Într-adevăr, acesta este principalul efect căutat la aplicarea machiajului. Dacă puneți în practică unele obiceiuri în rutina dvs. de înfrumusețare zilnică și noaptea, puteți evita genele fragile și puteți realiza genele voluminoase cu adevărat impresionante.

A avea genele incredibil de mari nu este o trăsătură naturală a tuturor oamenilor, dar asta nu înseamnă că este imposibil să le atingi. Și, doar în caz că vă gândiți la asta, recomandarea noastră nu are nicio legătură cu utilizarea falselor ca genele false.

Credeți sau nu, dacă adoptați câteva rutine foarte naturale și le faceți parte din obiceiurile dvs. de îngrijire, în câteva săptămâni veți observa o schimbare semnificativă a plenitudinii și rezistenței genelor. De acum înainte, aceste sfaturi utile vă vor ajuta să atingeți lungimea și volumul dorit al genelor.

Spune la revedere genelor slabe

Dacă vă întrebați de ce genele fragile care se încadrează sau se dezvoltă mult timp, pot avea răspunsuri de care nu sunteți responsabil tulburări hormonale sau stres, pentru a numi câteva. Cu toate acestea, există și alți factori pentru care puteți asuma întreaga responsabilitate și începeți să vă schimbați.

Este de necontestat faptul că machiajul este un mijloc de îmbunătățire a frumuseții feței, fie prin accentuarea proprietăților sale naturale, fie prin contribuția la efectele dorite care nu ar putea fi obținute fără machiaj, de ex. în special genele bogate. Chiar dacă utilizați cel mai bun rimel al momentului, aplicarea mai multor straturi pentru a obține un aspect voluminos și îndepărtarea necorespunzătoare a genelor are un impact semnificativ asupra sănătății genelor tale.

Citeste si:  Care este cel mai bun rimel?

Dacă doriți genele puternice, atunci ar trebui să începeți prin a nu dormi pe genele dvs. cu rimel. Îndepărtarea machiajului este ceva pe care nu trebuie să îl evitați în ciuda unei somnuri bune. Dacă o faci profund și ușor cu mișcări blânde, le vei împiedica să slăbească și să cadă.

Un alt mod de a-i ajuta să nu se rupă este de a reduce utilizarea fierului de curling. Este incontestabil faptul că este un instrument util și eficient pentru ceea ce promite. Cu toate acestea, este recomandabil să folosiți rimel doar sporadic și fără genele, deoarece acestea sunt mai predispuse la rupere.

Hidratează cât mai mult

Pentru unii oameni, utilizarea machiajului este pur și simplu inevitabilă și foarte frecventă. Dacă este cazul pentru tine, atunci pe lângă îndepărtarea necesară a machiajului, hidratarea constantă este mai mult decât esențială. Utilizarea uleiurilor și a unor vitamine atinge acest obiectiv excelent.

O felie sau o bilă de bumbac înmuiată în ulei de măsline, ricin sau migdale devine un balsam minunat. Trebuie să aveți grijă pentru a evita contactul cu ochii. Unul dintre aceste uleiuri se aplică de la linia gâtuirii la vârfurile de eșantionare cu mișcări blande.

O formulă mai specifică și foarte hidratantă poate fi amestecul obținut cu 3 capsule de vitamina E, 1 lingură de ulei de nucă de cocos și 1 lingură de ulei de migdale. Cu cel puțin 4 aplicații ale acestui preparat pe genele tale pe săptămână, se obțin rezultate fantastice într-un timp scurt.

Un alt mod de a-ți evidenția genele este să ai grijă de zona ochilor. Cercurile întunecate sub ochi și pleoapele umflate nu sunt un loc bun pentru ei. Proprietățile antiinflamatoare de mușețel și proprietățile antioxidante ale ceaiului verde îl fac un mod eficient de a-ți liniști ochii.

Citeste si:  Ghidul tau pentru cresterea si ingrijirea genelor

Nutriție pentru sănătatea dvs. generală

O dietă echilibrată vă va face corpul să funcționeze bine. Se știe că părul și genele reflectă în mare măsură lipsa de nutrienți necesari. Cel mai adesea se crede că ar trebui luate multivitamine sau suplimente pentru a-și echilibra prezența în organism, dar un plan alimentar cuprinzător este mai mult decât suficient.

Prin includerea alimentelor cu keratină în dieta dvs. zilnică, stratul de epidermă este îmbogățit cu această proteină importantă pentru creșterea unghiilor, părului și genelor. Puiul și peștele sunt cele mai bune exemple de alimente pe care le puteți mânca. Acizii grași sunt buni, dar grăsimile saturate nu sunt și trebuie evitați pe cât posibil.

Prin urmare, o dietă bogată în omega 3, fier și vitamina B5 este de asemenea benefică, astfel încât genele tale să nu ajungă la jumătate din creșterea lor.

Îngrijire zilnică și periaj

Așa cum ați văzut, este o îngrijire cuprinzătoare care crește, întărește și înfrumusețează în mod natural întreaga linie a genelor superioare și inferioare. Curățarea, nutriția și hidratarea sunt cele mai bune metode de a crea în mod natural mai multă plenitudine în genele tale.

O ultimă tehnică care poate deveni un obicei foarte fertil pentru genele dvs. este periajul genelor frecvente. Puteți face acest lucru cu puțin ulei la alegere pentru a-l hidrata, sau doar cu o perie. O perie zilnică stimulează creșterea prin activarea alimentării cu sânge, ceea ce o face un impuls suplimentar excelent.

Dacă rămâneți fără rimel, nu vă aruncați peria. Spălați-l până nu vedeți niciun reziduu al produsului și lăsați-l să se usuce foarte bine pentru a-l folosi pentru mângâierea genelor. Alte opțiuni sunt pieptenele duble speciale pentru genele și sprâncenele. Cel mai bine este să îl alegeți pe cel curbat dacă doriți să oferiți bucle și volum. Există, de asemenea, peria spoolie, care permite periajul precis cu perii moi și capătul unghi.

Citeste si:  Sfaturi practice pentru gene frumoase

Dacă toate aceste îngrijiri și utilizarea elementelor naturale menționate continuă să-ți provoace genele să se rupă și să cadă, este timpul să te adresezi unui medic care să-ți evalueze starea generală. Nu numai că vă ajută ochii să restabilească trupul și sufletul bun, ci vă pot avertiza, de asemenea, de stres sever, dezechilibre hormonale, pleoape uscate și chiar probleme tiroidiene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.